Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8865
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Adres pod którym wysyłacie tę wiadomość:
sekretariat@tv4.pl

Szanowna Redakcjo TV 4!
Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o zmianę godziny emisji serialu "Zbuntowani" ("Rebelde") na nieco późniejszą.
Godzina, którą Państwo proponujecie, dla nas widzów i jednocześnie uczniów/studentów jest bardzo niekorzystna. Zdecydowanej większości z nas ta pora po prostu nie odpowiada-jesteśmy w szkołach, na uczelniach, bądź dopiero z nich wracamy; nie mamy możliwości oglądać naszych zbuntowanych ulubieńców. Zdecydowanie lepsza byłaby choćby 18.30 (zamiana "Zbuntowanych z "Rodziną Serrano"). "Zbuntowani" kończą się pod koniec listopada, więc ta zmiana nie wpłynęłaby drastycznie na jesienną ramówkę Państwa stacji.
Podejrzewam, że zmiana emisji "Rebelde" na 15.30 niekorzystnie wpłynie na oglądalność, czego Państwo by raczej nie chcieli:)
Podsumowując- bardzo prosimy o przychylenie się do naszej prośby.
Z poważaniem
....

Zapychajcie im skrzynki! Wysyłajcie ile się da, roześlijcie to po innych forach itp.
Walczmy!:D

ocenił(a) serial na 10
arisa_

Świetny pomysł! Oczywiście wysłałam i mam nadzieję, że inni też to zrobią!

ocenił(a) serial na 7
Zbuntowana19

Też mam taką nadzieje:D
Pzdr;*

arisa_

serial zbuntowani jest teraz puszczany od nowa czyli sa powtorki a rodziny serrano nie wiec oszcie rodzine serrano ciag dalszy oki dzieki bo nie wiemy co bedzie dalej pozdro

Zbuntowana19

NIEEEEE!!!! to może troszkę póżniej bo są tez fani serialu Rodzina Serrano i też chcieliby miec możliwość obejrzenia swojego serialu!!!!

secret722

no wlasnie my tez chcemy obejrzec rodzine serrano a pro wiecie kied poszcza ciag dalszy rodziny serrano odpiszcie bo niewiemy pozdro

ocenił(a) serial na 7
lukaszzg12

Na razie nie wykupili jeszcze dalszych odcinków Rodziny Serrano

ocenił(a) serial na 10
arisa_

A na czym i kiedy będzie "Rodzina Serrano"?
A co do przesunięcia godziny dla mnie to nie jest najlepszy pomysł;/