PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8862
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Wyłapujemy wpadki scenarzysztów na planie "Rebelde" :D
No to zaczynam:
Na perkusji Diega widnieje napis "RBD" mimo, że wtedy nazwa ta jeszcze nie została wymyślona.

Phonetique

hehehehe:D albo byly juz wczesniej puszczane piosenki np.slo quedate en silencio a pare odcinkow pozniej niby mia ja wymyslila:P

ocenił(a) serial na 6
justka140

Gdy zespół spiewał piosenkę "Rebelde" w klubie ojca Karen to w refrenie pioosenki Roberta raz stała na jednej stronie blatu, a w drugim ujęciu już po drugiej. Rob nie mogła tak szybko się przemieścić gdyż to były ułamki sekund...xD dla niedowirków filmik:)
http://www.youtube.com/watch?v=pb4MpMsnKP4&feature=related

użytkownik usunięty
Phonetique

W pewnym odcinku Diego śpiewał kwestię Giovanniego głosem... Giovanniego :)
)W tym czasie Giovanni nie występował tylko bują się pod sceną)

użytkownik usunięty

... to był playback ;)

To akurat nie był Diego, tylko Miguel :P

użytkownik usunięty
__Luna__

Faktycznie. Oglądałam na YouTube dlatego nie pamiętam (jak ten odcinek był w tv to jeszcze miałam o RBD takie zdanie, jakie miałam ;)

Phonetique

Mia siedziala na łozku i miala wlosy sciete mniej wiecej wszystkie tej samej dlugosci a minute pozniej miala juz wycieniowane ;)

ocenił(a) serial na 6
Phonetique

W odcinku 45 w barze ojca Karen zespół śpiewał piosenkę "Solo Quedate En Silencio" a około 30 odcinków później Mia ją dopiero napisała:P

Phonetique

jeszcze całkiem na początku, kiedy mia poszła wieczorem do pokoju miguela i zastała go na pół nago ,i kiedy następnie musiała skryć się pod jego kołdrą i wychodząc miguel zakrywał swój tyłek poduszką to widać było że ma ubrane czarne gacie a mia zachowała się jakby zobaczyła nie wiadomo co(no tu to chyba wiecie o co chodzi-przypatrzcie się

Rebelde: Mia, Miguel, Nico, Teo i Esteban w sypialni-musiałam tak wpisać wpiszczi esobie to normalnie na you tube

ocenił(a) serial na 6
mariola248

Gdy Diego uciekł z Paolą, Roberta i Mabel pojechały go szukać. Mabel źle się poczuła i Roberta siadła za kierownicą i normalnie prowadziła samochód. Kilka odcinków pozniej Rob mowi Jose ze nie umie prowadzić i ta ją wszystkiego uczy (najpierw w pokoju, a potem na korytarzu)..xD

ocenił(a) serial na 10
Phonetique

Była taka wpadka jak Pascual zbierał wszystkich i powiedział Diegowi że Roberta już opuściła szkołe, później była scena w szkole jak wszyscy siedzą na dworze a Roberta na nich patrzy, a później nagle scena jak wszyscy są z Pascualem w klasie i on im dopiero wtedy mówi że Roberta wyjechała. Troche dziwnie powinni zamienić tą scene ze wszystkimi na dworze z tą jak Pascual rozmawia z Diegitem.

Zbuntowany_RBD

Czy to było jak Roberta wyjeżdżała do Hiszpani?

dark_4

tak, i wtedy Roberta nie chciała się z nimi żegnać żeby sie nie rozkleić.

ocenił(a) serial na 10
Phonetique

Kiedy Roberta wzieła segregator z płonącego pomieszczenia z jednej i drugiej strony był znak loży czyli czarna ręka, kiedy Roberta przekazywała segregator Pascualowi znaku nie było, a kiedy Pascual szedł do swojego gabitenu znowu była.

Phonetique

w odcinku kiedy mia mowi do mikrofnu o swoim zakladzie i osmiesza miguela przy calej szkole zaczyna spiewac piosenke salvame z ... vico i celi i jak sie w refrenie okazalo dziewczyny spiewawy glosem Roberty i Lupity ;D