PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8862
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Napisałam wiadomość do tv4 z prośbą o przesunięcie godziny emisji Zbuntowanych,jednak wątpię, że zainteresuje ich pojedyncza wiadomość od jednego widza.Dlatego też więcej osób musi zwrócić się do nich z tą prośbą.Treść mojego maila zamieszczam pod spodem. Możecie sobie z niego ściągnąć,albo wysłać to samo.Nie mam nic przeciwko :) Ważne,żeby się udało.
Aha zamieszczam również link strony z której się wysyła maile do stacji. Jeżeli możecie to wyślijcie jednego maila do działu TV4 gazeta i jeden do działu marketingu i programu :)
A to ten link:
http://www.tv4.pl/tv4_kontakt/Kontakt.html

Witam. Piszę do państwa, ponieważ chciałabym prosić o zmianę godzinę emisji telenoweli "Zbuntowani". Już nie raz była taka sytuacja, że gdy wchodzi jakiś nowy serial to przenoszą Państwo Zbuntowanych na inną godzinę. Rozumiem, ze uważają Państwo, że nowy serial trzeba promować i dla tego też przesuwacie stare na inną godzinę. Jednak z tego co obserwuję wynika, że po ok. miesiącu Zbuntowani wracają na swoją godzinę, ponieważ mają oni grono oddanych fanów, którzy nie raz apelują do Państwa o dogodniejszą godzinę emisji tej to telenoweli. Ja również chciałabym prosić o zmianę, gdyż widzę, że od 4 stycznia chcą Państwo nadawać nasz serial o godz.15, a jako, że "Zbuntowani" to telenowela typowo młodzieżowa to większość jego fanów będzie w tym momencie w szkole i będą pozbawieni szansy oglądania serialu na Waszej stacji.
Telenowela"?Idiotki nie idą do nieba"są serialem bardziej uniwersalnym(dla wszystkich) dlatego też uważam,że serial ten może być emitowany o innej porze np.15. Najlepiej by było gdyby Zbuntowani byli puszczani dopiero ok.godz 17 gdy większość fanów będzie w domach i będzie oglądać serial, jednak jeżeli to nie jest możliwe to proszę przynajmniej o przywrócenie Zbuntowanych na godz.1620.
Myślę, że stacji przyniesie to wyższą oglądalność i wszyscy na tym skorzystają.
W imieniu wszystkich fanów Zbuntowanych(a zapewniam,że jest ich wielu,w porównaniu z innymi serialami) proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby i przeniesienie naszego serialu na odpowiednią godzinę.