PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8861
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Ten serial to nieporozumienie, a jeszcze większą pomyłką jest to, że jego ocena wynosi 7,5! Ale co się dziwić, jego wielkie fanki to przecież 10-13 letnie dziewczynki, które uważają to badziewie za dzieło! Sorry, nie rozumiem! Widziałam 2 czy 3 odcinki żeby zrozumieć co w tym serialu tak przyciąga te dzieci, ale niestety mi się to nie udało. Kretyńskie scenariusze, beznadziejna gra aktorska, denne pioseneczki. Totalny kicz!

ocenił(a) serial na 10
CheekyGirl

trzy odcinki to za mało by oceniać a jak ci sie nie podoba to nie oglądaj a nie spamujesz strone

CheekyGirl

Zdziwiłabyś się ile pełnoletnich osób to ogląda/oglądało i wystawiło ocenę przynajmniej 8.Ty nie rozumiesz dlaczego ma taka wysoką ocenę a ja nie rozumiem skąd się biorą tak niedojrzałe osoby jak ty.Wybacz ale osób Twojego pokroju inaczej nie idzie nazwać.Na filmweb pełno jest wpisów gdzie autorzy przyznają się, że nie widzieli gry aktorskiej aktorki/aktora lub oglądali 5 minut filmu bądź serialu po czym oceniali i krytykowali niczym krytycy filmowi.Przecież to jest śmieszne czy wy tego nie widzicie?W tym momencie nie ośmieszacie serialu czy fanów ale sami siebie-swoją ignorancją.Żeby uniknąć nieporozumień z góry pragnę zaznaczyć, iż moja wypowiedź nie tyczyła się tylko Zbuntowanych czy tego typu seriali.

xDark_Angelx

Dokładnie, zawsze każdy zgrywa wielkiego krytyka filmowego. Zaczyna to być irytujące i denne.

ocenił(a) serial na 6
CheekyGirl

Przestań prowokować!Ten serial miał z 400 odcinków, a Ty oglądnęłaś/eś 3 i uważasz się za krytyka filmowego!. Jak nie lubisz telenowel to nie oglądaj tego gatunku, ja nie lubię westernów więc ich nie oglądam, a mogłabym obejrzeć 3 minuty i wystawić ocenę 1, ale jak czegoś nie oglądnę od początku do końca to nie oceniam, bo czułabym się żałośnie,a poza tym dlaczego uogólniasz, że fanki tego serialu to dzieci w wieku 10-13 lat?!. Skąd Ty to kurde wiesz???Robiłaś jakieś badania na ten temat?.Sorry, ale ten twój post i temat jest tak żałosny, że aż mam ochotę zgłosić nadużycie, bo tylko zaśmieca forum. Gdybyś napisała, że oglądnęłaś wszystkie odcinki od początku do końca i wtedy napisała, że Ci się nie podoba to bym uszanowała twoją opinię, a tak to po prostu Cię wyśmiewam, bo chciałaś zabłysnąć a zrobiłaś z siebie-nie obraź się ale idiotkę!Gratuluję!

ocenił(a) serial na 9
CheekyGirl

Zbuntowani -"Serial dla 10-letnich, mało wymagających widzów "Po 1 od kiedy od telenoweli wymaga się dopracowanej i skomplikowanej fabuły? Od tego by rozwiązywać zagadki i łamigłówki są inne rodzaje filmów . Od serialu ja osobiście wymagam by był zabawny, pokazywał nieznane nam miejsca, przystojnych aktorów ,piękne aktorki, wzruszał itp itd. i co najważniejsze traktuje go z "przymrużeniem oka". To sposób na oderwanie się od codzienności i problemów. Czas gdy po pracy człowiek chce się "ogłupić", pomarzyć .Tylko tyle lub aż tyle. Nie chodzi tu o to ,że jestem mało wymagającym widzem .Po prostu nie wymagam aż nad to akurat od telenoweli. Po 2 nie uogólniaj -ja jestem po 20 tce i również oglądam "Zbuntowanych" i na pewno nie jestem wyjątkiem jeśli chodzi o wiek. Po 3 nie uważam się za mało inteligentną. Po 4 nie jestem samotna osoba bez partnera i przyjaciół , która rekompensuje sobie filmem swój marny los. Wręcz przeciwnie. Mam faceta i przyjaciół. Nie oglądam też filmu dla zabicia czasu. Oglądam go ponieważ potrafi mnie rozbawić. Po 5 to że zachwycają się nim akurat nastolatki to chyba normalne gdyż film jest o nich. Ja pamiętam jeszcze te czasy jak miało się naście lat i jak błahe sprawy wydawały się ogromnymi problemami. Tak było. Film świetnie to obrazuje. Właśnie tak jest jak ma się naście lat. W jeden dzień się kocha a w inny nienawidzi. Takie są prawa i uroki młodości. Po 6 uważam ,że film ma bardzo ciekawe morały i pouczenia. Pokazuje problemy młodych ludzi .Porusza ciekawe kwestie.Nie lubisz takich filmów to nie oglądaj i nie trać czasu na dawanie postów ,które mego zdania nie zmienią a Tobie zabiorą cenny czas. Życie jest krótkie. Po co trącić czas na zbędne , naszym zdaniem ,sprawy.

ocenił(a) serial na 6
mgielka007

Tak, jak ktoś zauważył 3 odcinki to trochę za mało, aby ocenić serial, a zwłaszcza taki, który liczy 440 odcinków. Serial jest dla nastolatek, więc czego Ty wymagasz? Ma wszystko, co powinien mieć. A i nie sądzę, że oglądają go 10 latki, bo raczej tematy, które tam się pojawiają choćby i seks raczej przez 10latków nie zostaną zrozumiane :)