PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

-------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------- Spodziwałem sie czegoś lepszego tak naprawde. Mia Colucci wyglada gorzej na żywo niż w gazecie i necie " Świat seriali" i to jej zachowanie jak głupia blądynka :/ Ja jestm oczywiście dopiero przy 3 odc. :D może zbyt pochopnie wyciagnąłem wnioski nie wiem tak to widze...

Logan_Cole

Ja radzę ci oglądać dalej, początkowe odcinki nie należą do moich ulubionych :) A co do Mii, nie jestem jej fanką ale nie powiedziałabym, że jest idiotka, po prostu jest za bardzo rozpieszczona. Z biegiem czasu to się zmieni.

ocenił(a) serial na 9
__Luna__

Dokładnie, trzeba ogladac;D tez dopiero co zaczelam ogladac ten serial, zapowiada sie calkiem spoko! Miałabym tez prosbe do kogos kto siedzi w tym temacie, zeby moze nieco urozmaicic stronke serialu na filmweb (jakies zdjecia ciekawostki no i dyskusje, nowe tematy:))

P.S poki co Mia nie przypadla mi do gustu, nie podoba mi sie zupelnie jej typ urody cos tam do czegos nie pasuje w jej wygladzie, wlosy wygladaja wrecz na sztuczne ale to moze mi sie zdaje tylko:)

Pozdrawiam wszystkich:)