" Nie zwracac uwagi na tytuł...Coś trzeba napisać"...Dla mnie to głupi Serial i poprostu kilka odcinkow ogladałam nierozumiem dlaczego m.in.Moja Kumpela Dostała szału na punkcie tego serialu,Zamiast spedzać czas na polq woli ogladac ten durny serial!Dla mnie to zwykły serial!! Śpiewają z płyta a nie na żywo.Spiewac nie umiąm ale Kasy dostaja za jakis głupi zespoł wiec spiewają.... A I jak chcecie wiecej wiedziec o jakichkolwiek serialach Zapraszam na Forum;] NIE NAWIDZE TEGO SERIALU!!!!! POWOLI DOPROWADZA MNIE DO SZAŁU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po*bany serial i tyle!! Haaa a pozatym tu mozna komentować >pozytyw lub Negatyw>> Ps: Nara
"Śpiewają z płyta a nie na żywo"
Po pierwsze to mogą śpiewać z playbacku a nie z płytą, a po drugie 3/4 występów to występy na żywo ale ty nie masz o tym bladego pojęcia, bo po co...
RBD mają jakiś talent, w końcu nominacja do Grammy to nie byle co, nawet gdyby byli słabym zespołem nie odnieśliby sukcesy na tylu kontynentach... Nie twierdzę tu, że są najlepsi na świecie, nie raz zdarza im się nieczysto zaśpiewać itp. ale mieli także wiele udanych występów. Ja przede wszystkich próbuje cieszyć się ich muzyką a nie zwracać uwagi na ich wpadki. Z każdym kolejnym rokiem, pokazują jak bardzo dojrzeli oni sami jak ich muzyka, a nowa płyta to po prostu perełka.
A Rebelde nie mam zamiaru bronić, sama oglądam to tylko aby poprawić sobie humor. Ale ten "durny serial" oraz "głupi" zespół zarobili miliony i nadal będą je zarabiać :) Nawet tacy Meksykanie potrafią się wybić, a Polacy stoją w miejscu..
Spoko możesz wypowiadać swoje zdanie na temat serialu ale nie pisz jak można takie coś oglądać ponieważ każdy ma własny gust i jednym podoba się jedno a drugim coś innego...CIEKAWA JESTEM CO TY OGLĄDASZ I CZEGO SŁUCHASZ??!!! skoro tak krytycznie wypowiadasz się na temat tej grupy. Gdyby oni nie potrafili śpiewać to by nie tworzyli muzyki, ich koncerty są w 100% prawdziwe a gdybyś ty choć jeden widziała to byś nie wypisywała takich głupot. Radze ci spojrzeć na samą siebie a nie krytykować innych i serial, który cieszy się coraz większą popularnością. Gdyby to była jakaś głupota to by tak wielu ludzi jej nie oglądało.
Wow tu ocenia sie filmy a nie kłoci jasne?? Krytykuje ten serial bo mnie nudzi i tyle!!!!!! Wiesz słucham lepszych zespołow i nie ogladam seriali bo to strata czasu a ty pewnie napiszesz, że jestem "dziwna" Ehm...Mi sie ten serial nie podoba i moge pisac co chce;/ A ty nie będziesz rozkazywać...bo tu można krytykowac a nie tylko chwalić!
Nara
też kocham ten serial. wiesz każdy ma inny gust. a co do twojej kolezanki to też wole obejrzec ten serial niż wyjśc na dwór. w końcu pogoda jest jaka jest. zbytnio do spędzania czasu na świeżym powietrzu nie zachęca. " NIE NAWIDZE TEGO SERIALU!!!!! POWOLI DOPROWADZA MNIE DO SZAŁU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " y? nie lubisz, nie oglądasz. co cie moze do szału doprowadzać? A co do śpiewania to jak dla kogo. moim zdaniem głos mają ładny. no może alfonso herrera, tak trochę bardziej dodatek. A w serialu to chyba nie myślisz że na żywo będa śpiewać?