Jak wy uważacie ? Napiszcie który serial jest według was lepszy i dlaczego tak myślicie .
Zdecydowanie Zbuntowani. Chociaż, tak szczerze, to trudno jest mi porównać, po obejrzeniu zaledwie kilku odcinków Szkoły Złamanych Serc. Jednak Zbuntowani zawsze będą gdzieś na początku mojej listy.;pp
szkoła złamanych serc:)A dlaczego?To jest serial mojego dzieciństwa,tam były wątki prawdziwe,a nie oszukujmy się w rebelde to czasami są one nierealistyczne.I ja rebelde lubię tylko z powodu wątków pobocznych(Loża etc.)Także ja wybieram szkołę złamanych serc:)(w szczególności 1 sezon).
Dla mnie oczywiście Zbuntowani... ten serial do mnie przemawia...oglądając go spędzam miło czas, a co do Szkoły złamanych serc to początkowo bardzo lubiłam oglądać i tu zgadzam się z mandaryn111 1 sezon super, ale z czasem zaczęło mnie nudzić oglądanie tego serialu. W przypadku Zbuntowanych nie miałam tak nigdy... zawsze z niecierpliwością czekałam na kolejny odcinek ;)
Oczywiście że zbuntowani,ponieważ pomogli nam jak radzić sobie w miłośći i życiu codziennym,oraz zrozumieć czym jest przyjazn,Zbuntowani w moim życiu zmienili napewno bardzo dużo, m. in. to że poznałam prawdziwą wartość przyjażni, dowiedziałam się jak wychodzić zwycięsko z bardzo trudnych sytuacji...
Szkoła złamanych serc bo zbuntowani to gówno!(wg mnie i z całym szacunkiem dla fanów)
Zdecydowanie "Zbuntowani";p Dosc spektycznie podeszlam do tego serialu, a okazal sie fenomenalny;) Uzależniłam się pierwszy raz od jakiegoś serialu a piosenki są przepiękne;)
Pozdrawiam fanów serialu "Zbuntowani"
Bez zawachania zbuntowani naprawdę bardzo polubiałam ten serial i nawet się do niego przyzwyczaiłam. Serial ten bardzo do mnie przemawia i ogólnie jest nie do porównania z czymkolwiek innym. Natomiast do szkoły złamanych serc nie jestem zbyt dobrze nastawiona, sama nie wiem dlaczego.
Od kilku tygodni rano oglądam Szkołę Złamanych Serc i muszę Wam powiedzieć, że to naprawdę fajny serial, jest on w nieco innym klimacie niż Zbuntowani, dlatego dziwnie tak porównywać. Szkoła złamanych serc przedstawia życie młodzieży w sposób wiarygodny, realny, natomiast Zbuntowani to raczej 'komediowy obraz nastolatków.' Wystarczy spojrzeć na dyrektora. W Szkole złamanych serc jest to normalny dyrektor jak w większości szkół, natomiast w Rebelde Gandii nawet nie trzeba komentować, 'robi z siebie głupka w perfidny sposób'.
Mimo wszystko Zbuntowanych wprost uwielbiam, ale Szkołę złamanych serc również lubię.;))