Mam pytanie w którym odcinku pojawi się Lucianooo ... ten od Jose co będzie udawał jej chłopaka ? bardzo mnie to ciekawi ^^ bo już tego sie nie mogę doczekać . Niech teo wkońcu będzie zazdrosny o Jose ... a nie ona ciągle o niego ;/ to jest nie fair . !
Podobbał mi się dzisiejszy odcienk Zbuntowanych , a najlepsze było to jak Mia wkrocyła ... i przedstawiła markę Colucci . Była ślicznaaa ... i nawet nie zignorowałą Celiny która zawołała , że to jest Alex . miło się zachowała ;} a i wogóle była gwiazdą na scenie . wyglądała jak noo niewiem sama . ślicznie . ;* w tym stroju kąpielowym się mi podobało ... i jak się świeciła jak gwiazda . Ona jest najładniejszą dziewczyną ze Zbuntowanych . I Sol jej nie dorasta do pięt ;* haha . !
a tak wogóle to te " super dziewczyny " wyglądały jak wampiry ^ co one miały za przeproszeniem na głowach ? Chyba ten fruyjer ich nie wypalił . A te stroje ^^ nigdy bym takich nie ubrała . I jeszcze lotrie zrobiły dla jednej osoby ^ a Mia porozrzucałą dla wszystkich ;]