PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8860
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

SUKCES SERIALU I MUZYKI RBD ŚWIADCZY TYLKO O TYM że ludzie ich POKOCHALI NA CAŁYM ŚWIECIE
TO TYLKO serial jak tysiące innych SERIAL DLA MŁODZIEŻY macie prawo do własnego zadnia ale NIE OBRAŻAJCIE INNY ZERO TOLERANCJI ZERO aż żal
zaraz pewnie się zacznie nagonka
DLA MNIE HARRY POTTER ( przykład )TO bajka nie moja kompletnie mnie ten temat nie interesuje ale NIE WYŚMIEWAM LUDZI KTÓRZY POKOCHALI TE KSIĄŻKI I FILMY więc ODCZEPCIE SIĘ OD ZBUNTOWANYCH
ZBUNTOWANI TO MOŻE I TAKA BAJKOWA HISTORIA ALE DLA WIELU LUDZI
CIEPLUTKA Z PIĘKNĄ MUZYKĄ TAKI PROMYCZEK SŁONECZKA W SZAREJ RZECZYWISTOŚCI
serdeczne pozdrowienia dla PRAWDZIWYCH FANÓW
p.s mam 23 lata i co z tego :)

ocenił(a) serial na 8
tessa77_90

Zgadzam się,a ja mam 25 i jestem mężczyzną a Zbuntowanych też bardzo lubię i lata mi to co kto inny o nich mówi:)Pozdro

ocenił(a) serial na 10
tessa77_90

Zgadzam się w stu procentach. Polska uważa się niby za kraj tolerancyjny, ale myślenie to jedno, a to co robimy to już co innego (często te dwie rzeczy się wykluczają). Denerwuje mnie to, że ludzie nie potrafią uszanować tego co inni lubią, robią, itp.

ocenił(a) serial na 10
RiDka

fajnie, że macie odwagę się do tego przyznac i cooo głupie nastolatki w wieku 13 lat to oglądają??? wcale nie i to jest dowód na to.. :)

ocenił(a) serial na 10
any1

ja mam 16 latek i też ich kocham....
zgadzam się z osobami powyżej ;D
pozdrawiam fanów RBD i REBELDE :)

ocenił(a) serial na 9
Alda93

popieram w 100% ;).
Każdy ma swój gust i prawo do wyrażenia swojego zdania,ale pod warunkiem że przy tym podkreśla,że to jego opinia i nie obraża innych osób.
Ja osobiście kocham ten serial,tak jak poprzedniczka mam 16 lat i nie uważam,żebym była jakimś sweet róshoffym pokemonkiem,jak to ktoś swierdził w innym temacie,że tylko takie,lub emówki to oglądają.
T o l e r a n c j a. Piękne słowo,szkoda tylko że tak rzadko się z nią można spotkać wśród innych ludzi.
pozdrawiam serdecznie wszystkie fanki i fanów. ;D

ocenił(a) serial na 10
kilmenyy

ja także pozdrawiam wszytskich i też nie jestem emo albo różowa albo coś w tym stylu i znam przeróżnych ludzi którzy oglądają rebelde i to nie jest określony typ człowieka tylko są naprawde różni :) a niedługo antyfani nie będą mieli o czym rozmawiac bo kończą się zbuntowani ale polecam im oglądac od początku wtedy będą mogli się wypowiadac wogole na ten tamat

any1

hej!!
ja oczywiście zgadzam się również, mam 20 lat i uwielbiam zbuntowanych, przez ten serial zaczęłam się uczyć hiszpańskiego, u mnie w klasie jak jeszcze chodziłam do technikum to byłyśmy w 3 co oglądałyśmy i na każdej przerwie tylko o rebelde rozmawiałyśmy, a reszta klasy na początku się z nas śmiała, a później jeszcze kilka lasek zaczęło oglądać, a jak były imprezy klasowe np u mnie, to przy RBD i wszyscy się świetnie bawili.. także ten serial, ten zespół zostanie w mojej pamięci, i wszystko co mi się z nim kojarzy jest jak najbardziej pozytywne...
a na koniec serdeczne pozdrowienia dla wszystkich fanów...

p.s. walczmy o emisję "RBD la famila" bo to również świetny serial

ocenił(a) serial na 10
nataliarbd

Zgadzam się z wami ja mam 21 lat i Kocham serial i zespól RBD. Ja się cieszę, że będzie od początku pierwsza temporada, bo nie oglądałam.

Pozdrawiam wszystkich fanów starszych i młodszych :)

Ps. Myślałam, że z tej grupy oglądających serial jestem najstarsza, ale widzę, że nie to super :)

Daniela_Lujan_87

Jak to tv 4 rozpoczyna emisję I tempory od początku???
O której godzinie??

ocenił(a) serial na 7
slowik_filmweb

od 1 grudnia o godz. 16 na tv4;]