Kupiłam dziś nowy Świat Seriali i od 31 sierpnia Zbuntowani mają zmienioną godzinę emisji na 15.30 ;( Pamiętam, że niedawno ktoś poruszał już ten temat na forum, ale teraz już informacja jest w 100% potwierdzona. Musimy jakoś zainterweniować i napisać do tv4...przecież mało kto zdąży dojść ze szkoły do domu po lekcjach, a to już przecież ostatnia i najważniejsza temporada...Jak przed wakacjami Zbuntowani byli o 16 to też ledwo co zdążyłąm dolecieć do domu, a teraz już nie ma szans.
Macie może jakieś pomysły co możemy zrobić, aby tv4 zmienił godz. emisji naszego serialu? ;(
Jej..ale dlaczego oni tak kręcą z tymi godzinami..:/no nie..przecież gdyby nie Zbuntowani to TV4 nie cieszyłby się dużą oglądalnością. A teraz zwłaszcza w roku szkolnym..oni zmieniają na 15.30??
To jest totalna głupota. o 15;30 to jeszce wiekszosć bedzie siedziec w szkole... Jakby bylo tak jak teraz o 19;00 to wszyscy by zdazyli dojechac do domu.
dlatego trzeba napisać do TV4
tu jest link
http://www.tv4.pl/tv4_kontakt/Kontakt.html
kręcą z tymi godzinami dlatego, że napewno o 18 wskoczy nie igraj z aniołem a o 19 dadza jakiegoś magajwera :D albo tą sowę ( eureko) :D a mi też o 15.30 nie pasi bo zanim ja przyjade do domu po szkole z innego miasta to łuu skończy się dawno .
Dal mnie to jest do kitu że Zbuntowani będą lecieć 0 15;30 ... ;/
Ja od razu z góry wiem że nie będę mogła oglądać bo będę jeszcze w szkole siedzieć ;/
Nie mogą dać później tego ??
Adres pod którym wysyłacie tę wiadomość:
sekretariat@tv4.pl
Szanowna Redakcjo TV 4!
Zwracam się do Państwa z uprzejmą prośbą o zmianę godziny emisji serialu "Zbuntowani" ("Rebelde") na nieco późniejszą.
Godzina, którą Państwo proponujecie, dla nas widzów i jednocześnie uczniów/studentów jest bardzo niekorzystna. Zdecydowanej większości z nas ta pora po prostu nie odpowiada-jesteśmy w szkołach, na uczelniach, bądź dopiero z nich wracamy; nie mamy możliwości oglądać naszych zbuntowanych ulubieńców. Zdecydowanie lepsza byłaby choćby 18.30 (zamiana "Zbuntowanych z "Rodziną Serrano"). "Zbuntowani" kończą się pod koniec listopada, więc ta zmiana nie wpłynęłaby drastycznie na jesienną ramówkę Państwa stacji.
Podejrzewam, że zmiana emisji "Rebelde" na 15.30 niekorzystnie wpłynie na oglądalność, czego Państwo by raczej nie chcieli:)
Podsumowując- bardzo prosimy o przychylenie się do naszej prośby.
Z poważaniem
....
Zapychajcie im skrzynki! Wysyłajcie ile się da, roześlijcie to po innych forach itp.
Walczmy!:D