PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

Już od 1 czerwca Zbuntowani znowu będą lecieć w tv o 19... Nie igraj z aniołem ma przerwę wakacyjną, więc nastąpiły zmiany w programie... Ach to Tv4 czasami trudno za nimi nadążyć...

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

NO nie znowu, tak nie powinno być mi np. nie pasuję o 19 :(((((

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

a mi odpowiada.;pp

najwyzej bede wychodzic po Zbuntowanych., po 19.;]]

a wiecie, o ktore bedzie powtorka.?j

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

Niestety nie, ale wydaje mi się, że jak teraz Zbuntowani będą lecieć o 19 to pewnie powtórka będzie tak gdzieś 11....

ocenił(a) serial na 9
Daniela_Lujan_87

Powtórka jest 7:40 bynajmniej 02.06, bo 03.06 jest o 7:30 no czyli trzeba się liczyć, że między 7:30 a 7:50, bo mniej więcej w takich godzinach przypada powtórka:) No i w ogóle np w czwartek(04.06) i piątek(05.06) Zbuntowanych nie ma:/ Te ich zmiany w programie...

Ewka___

o matko a w wakacje będą lecieć Zbuntowani???
bo ja dzień po zakończeniu roku jadę na kolonie nad morze ;(

Ewka___

Może wiesz kiedy Diego i Roberta zaczną oficjalnie ze sobą chodzić w 2 sezonie

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

juz nie wiele tych odcinkow zostalo, to mogliby juz nie bawic sie w takie rzeczy.;]]

ocenił(a) serial na 9
Ewka___

Zgadzam się z Tobą Ewka w 100%, no ale najpierw nie mogliśmy doczekać się II temporady, za to teraz kurcze z ta emisją ach...

ReBelDe_fan

ooooooooo mi pasuje :):) I niech już tak zostawią :)

karolcia902401

W sumie to daje do myślenia...II temporada Zbuntowanych kończy się przecież jakoś w 2 połowie czerwca,bodajże 19...Po co więc by zmieniali godzinę emisji na kilka tygodni...a może chcą puścić w wakacje III temporadę i dlatego tak zmienili :)Jak myślicie? :)

eni_laboca

Nawet dobrze, że zmeinili godzinę, przynajmniej nie będę się musiała do domu śpieszyć.
Fajnie gdyby puścili od razu 3 teporadę, w końcu 2 i 3 mają razem tyle samo odcinków co 1. Więc może...

eni_laboca

W wakacje nie będzie im sie opłacało puszczać 3 temporady - może mieć mała oglądalność większość z nas pewnie będzie gdzieś na wakacjach a nie w domu Wydaje mi sie , że od września puszczą 3 temporade .

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

Nie sądzę. Nie opłaci im się to zbytnio. Na pewno zrobią dość długą przerwę, zanim wyemitują kolejną temporade.Skoro są przerwy wakacyjne, to pewnie nie opłaca im się puszczać seriali, bo może jest mała oglądalność?

Ale fajnie by było.Chociaż osobiście wolałabym po wakacjach, bo wakacje to wiadomo.;dd, ale ważne, żeby była ta 3.;pp

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

Ale przecież 2 temporade też zmienili z 19.00 na 16.00...

ocenił(a) serial na 9
Ewka___

Mnie się wydaje, że puszczą 3 temporadę w ramówce jesiennej:) bo we wakacje dużo osób wyjeżdża i nie mieliby takiej oglądalności jak po wakacjach... Tak samo jak CCEA na pewno ma dużą oglądalność i dlatego w tej telci też jest przerwa wakacyjna:) a jeżeli chodzi o koniec 2 temporady, to teraz na pewno nie skończy się 19.06, bo jak pisałam wcześniej 04.06 i 05.06 nie ma zbuntowanych, więc już automatycznie sie przedłuży o te 2 odcinki...

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

Dls mnie to nawet pasuję, że nie będzie III temporady w wakacje, bo i tak bym nie mogła oglądać, bo nie będzie mnie przez całe wakacje....

ocenił(a) serial na 10
Daniela_Lujan_87

według ramówki tv4 II temp Rebelde kończy się 26 czerwca w piątek

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

Rok szkolny kończy się 19 czerwca, a Zbuntowani mają się skończyć 26 czerwca, czyli 5 odcinków będzie w czasie wakacji. Czyli spokojnie nadrobisz jak wrócisz.;pp

ocenił(a) serial na 10
ReBelDe_fan

mi tam bez różnicy.. jak nie obejże to sobie nagram :]

ocenił(a) serial na 10
Natalcia_6

mi teraz bardziej będzie pasowac ; DD
xD

ReBelDe_fan

mi tam bez różnicy jest przecież w internecie można ściągnąć odcinki i obejrzeć ja tam ściągam wszystkie;D i są po polsku :)
a co do 3 temporady to lepiej żeby była we wrzeniu i na pewno tak będzie albo będziemy musieli czekać tak jak na 2 temporade ;(

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

A ja myślę, że to będzie później niż we wrześniu.

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

Z tego, co wiem, to Diego I Roberta nie będą jeszcze razem w 2 temporadzie.

To jest przedostatni odcinek końca 2 temporady i widać, że Diego i Roberta nie są jeszcze razem.;/

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

http://www.youtube.com/watch?v=0wNh5WLZKcc&feature=related

zapomniałam podać link.

ocenił(a) serial na 9
ReBelDe_fan

Bardzo przepraszam ,ale podałam zły link.

Tu jest przedostatni odcinek i w miarę dobrze się dogadują.;pp

http://www.youtube.com/watch?v=lkbnE-O51Xs&feature=related