PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

od 1 wrzesnia odcinki REBELDE będa leciały o 15:30 !!!!!!!!! masakra czemu tak wczesnie !! nie zdaze ze szkoly wrocic jak polowa ogladajacych !!!! TRZEBA napisac do tv4 zeby zmienili emisje serialu na pozniejsza godzine !!!! kto ma do nich adres ???

ocenił(a) serial na 10
meredith21

http://tv4.pl/tv4_kontakt/Kontakt.html

A tak swoją drogą to mi godz. 15.30 bardzo odpowiada, bo mam blisko do szkoły i raczej zdążę do domu (chyba, że coś poknocą z godzinami lekcyjnymi), a potem ok. godz. 19.00 będę miała czas na spotkania z kumpelami. ;)))

ocenił(a) serial na 8
nikkitaska

przynajminej zamieniliby z programem, którego i tak nikt nie ogląda "mała Czarna" <- będzie leciał o 16.30 to zawsze cos ale najlepiej, zeby emitowali Rebelde o 17.30 (jakos tak)

ocenił(a) serial na 8
meredith21

juz im napisalam, zeby zmienili na pozniejsza godzine dobrzeby bylo gdyby ktos sie dolaczyl i tez napisal o pozniejszej emisji Rebelde ! z gory dzieki za pomoc (zaloze pare meili im wysle jeszcze kilka skarg, zreszta to chore przeciez to podobno serial dla mlodziezy wiec powinni puszczac go o porze kiedy mlodziez jest juz w domu a nie kiedy dopiero do niego wraca..)

jakies go.wno bedzie lecialo o 18.30 "Rodzina Serrano" wie ktos w ogole cos o tym serialu bo ja W ZYCIU o nim nie slyszala a to NIBY znany serial hahahahahahahaha... wystarczy z reklamy wywnioskowac, ze to jakies stare zalosne go.wno...

REBELDE O NORMALNEJ PORZE czyli co najmniej po 16.30!!!!!

meredith21

Ale z tego co widziałam na http://www.telemagazyn.pl/ wychodzi na to, że Zbuntowani będą emitowani o 19.00 ... Miejmy nadzieję, że tak będzie ; ).

ocenił(a) serial na 8
larsson118

własnie nie:
15.30 Zbuntowani
16.30 mała Czarna (ktos to w ogole oglada?! ZALOSNY PROGRAM)
17.30 Nie igraj z aniołem
18.30 Rodzina Serrano <-- ŻAL.pl !!!!!!! (zdjąć to gó.wno z anteny!)

niech ten zalosny serial (Rodzina Serrano) sobie leci o 15.30!!!!!! a Zbuntowani o 17.30!

PISZMY DO tv4!!

ocenił(a) serial na 8
meredith21

aha dzisiaj jest ostatni dzien emisji Zbuntowanych o 19 !! od poniedzialku leci o 15.30!

ocenił(a) serial na 7
meredith21

Nom, to gó*no (Serrano) trwa dwie godziny;/

ocenił(a) serial na 8
arisa_

o w pizzzz..du !!!!!!!!!!!! ale ŻAL !!!!!!!!!!!!!!!! niedośc, ze STARE, na dziadoskiej tasmie nagrane z denna obsada i historia!! to jeszcze tyle trwa ?!!! MASAKRA.

PISZMY DO TV4!!!!!

bo to jakas zgroza jest !!!

meredith21

A oglądałyście Rodzinę Serrano? Może najpierw lepiej obejrzeć, a potem się wypowiadać. Serial był popularny w wielu krajach, widziałam kilka odcinków i wydawał się sympatyczny. Rozumiem, że godzina Wam nie odpowiada, mi także, ale nie trzeba od razu wszystkiego i wszystkich wyklinać.

Osobiście wolę Rodzinę Serrano chociażby od Nie Igraj Z Aniołem, bo to ckliwa bajeczka, w której główna bohaterka to prostaczka, która ciągle ryczy, a na jej drodze pojawiają się same nieszczęścia. Nie będę już mówić o Levym, bo wygląda jak laluś.

ocenił(a) serial na 8
Linez

nawet nie mam zamiaru obejrze 1 odcinka Rodziny Serrano ... jakby byl dobry ten serial to pewnie pol.sat juz dawno by go puscil ..

meredith21

Dokładnie zgadzam sie z tym!!! Po za tym jak są tu jacyś fani seriali typu,,Rebelde" to powinni siue liczyć z tym że ja np i moi znajomi jesteśmy za rodziną Serrano. Obejrzałam parę odcinków ale przekonałam się t\do tego serialu i nie chcę żeby był emitowany wcześniej bo to wtedy my nie będziemy mogli go oglądać. Może poprostu niech będzie pożniej puszczane pasmo waszych seriali<,Nie igraj z aniołem" i ,,Rebelde" bo to jakieś brazylijskie nawijki dla małolat. I wogóle może wypisujcie to u siebie na stronie w temacie Rebelde a nie Serrano!!!! bo namwie znajomych żeby tez wam zrobili taką miła niespodzianke!!!

ocenił(a) serial na 7
secret722

Ja nie wchodzę na Rodzinę S. bo mnie to nie obchodzi

rozumiem także dlaczego się złościsz.. Przesunęli Wam emisję, a my mieliśmy tak samo. My cierpieliśmy.. Teraz wy pocierpicie.

Te akcje z mailami są już dawno nieaktualne więc nie rozumiem po co się tak rzucać. TV4 pewnie samo zadecydowało o takiej zmianie bo widocznie Rodzina S. nie miała tak ogromnej rzeszy fanów co Rebelde czy CCEA..

Koniec.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
arisa_

"I wogóle może wypisujcie to u siebie na stronie w temacie Rebelde a nie Serrano!!!! "

a propos tego.. Ja tam na chwilkę weszłam przed chwilą i nie widziałam żeby ktoś od nas tam wchodził, więc się nie rzucaj.

ocenił(a) serial na 9
meredith21

A ja na pewno obejrzę. Może będzie ciekawy serial.;dd

Ewka___

jak ktos nie może obejrzeć w telewizji to na youtube na bieżaca sa dodawane kolejne odcinki.. wiec ja nie widze problemu.

meredith21

zawsze nastepnego dnia leca powtorki o 7:00;)

ocenił(a) serial na 10
meredith21

Tak kurde ja dojeżdżam do szkoły :( Nie zdąże pewnie bd ogladac jakies 2 odc. na 5;/ przelozmy och na 17.30 zrobmy cos!!!!!!!! a o 7 rano i tak nie ogladne bo znow do szkoly!

ocenił(a) serial na 10
meredith21

sekretariat@tv4.pl Pisać tutaj prośby o zmianę godziny!

ocenił(a) serial na 8
xnewdayx

fajnie, ze na youtubie nie dodaja CALYCH odc tylko fragmenciki 2 minutowe....
o 7 rano to ja wychodze do szkoly

piszmy do tv 4
ja juz 7 wiadom. im wyslalam

meredith21

Jak nie ma po polsku to obejrzyj po hiszpańsku. Ja nawet wolę po hiszpańsku, lepiej mi się ogląda.
A z tą godziną to naprawdę trzeba coś zrobić bo mam autobus do domu akurat o 15:30!!! I to codziennie!!! A po drugie o tej godzinie mam drugą telkę ''Twarz Analiji''!

ocenił(a) serial na 9
meredith21

Zwykle odcinki są dzielone na 5. pierwsze 4 trwają ok 10 minut, a ostatni jakieś 5 minut.To nie jest tak źle.

Może jak im tak spadnie oglądalność, to pomyślą nad zmianą.;/

A odpisali komuś na e-maila?;p

ocenił(a) serial na 10
Ewka___

ja im wysłałam e-maila ale mi ie odpisali:(