kogo najbardziej lubicie z serialu i z zespolu?, ja Dulce Maria (wedlug mnie najlepiej gra i spiewa) a wy jak uwazacie?
musze przyznac ze Anahi swietnie brzmi w piosence Salvame (strasznie mi sie ta piosenka podoba) :)
w sumie jak sie dluzej wsluchalam to Anahi ma dojrzalszy glos niz Dolce Maria i chyba zaczal mi sie bardziej podobac ale w serialu i tak wole Dulce Marie :)
Jako głos to chyba bardziej skłaniałabym się w stronę Dulce.. Bardziej mój typ, chociaż Any tez ma ładny.. W serialu obydwie uwielbiam xD Tworzą zgrany duet kontrastów xD
Ja tam najbardziej lubie Dulce Marię i w serialu i w zespole, chociaż Anahi też ma ładny głos np. w piosenkach 'Salvame' i 'Algun dia". Ale Dulce bardziej wole, a zreszto Dulce piosenki acapella latwiej na youtube miożna znaleść, i dużo acapella śpiewa w serialu, Anahi tylko slyszalam Salvame acapella.
Ja wolę Dulce jak równiez Roberte w serialu . A do Any nic nie mam jest u mnie na2 miejscu po Dul.
siemanko:) ja z zespołu lubie roberte ,Miguela,Giovaniego ,Mie i Diega a z serialu:Jose lujan,Roberta,Alma,Vico,mia,Teo,Giovanni,Miguel,Diego,Thomas,marcelino;p