PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8859
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

kogo lubicie?

ocenił(a) serial na 8

kogo najbardziej lubicie z serialu i z zespolu?, ja Dulce Maria (wedlug mnie najlepiej gra i spiewa) a wy jak uwazacie?

ocenił(a) serial na 8
meredith21

musze przyznac ze Anahi swietnie brzmi w piosence Salvame (strasznie mi sie ta piosenka podoba) :)

meredith21

Ja uwielbiam Anahi :) W serialu również wolę Mie :)

ocenił(a) serial na 8
oOoOoOo_rbd

w sumie jak sie dluzej wsluchalam to Anahi ma dojrzalszy glos niz Dolce Maria i chyba zaczal mi sie bardziej podobac ale w serialu i tak wole Dulce Marie :)

ocenił(a) serial na 6
meredith21

Jako głos to chyba bardziej skłaniałabym się w stronę Dulce.. Bardziej mój typ, chociaż Any tez ma ładny.. W serialu obydwie uwielbiam xD Tworzą zgrany duet kontrastów xD

ocenił(a) serial na 10
meredith21

Ja tam najbardziej lubie Dulce Marię i w serialu i w zespole, chociaż Anahi też ma ładny głos np. w piosenkach 'Salvame' i 'Algun dia". Ale Dulce bardziej wole, a zreszto Dulce piosenki acapella latwiej na youtube miożna znaleść, i dużo acapella śpiewa w serialu, Anahi tylko slyszalam Salvame acapella.

xxAniaxx

Ja wole Anahi :) Jak i również Mie w serialu :)

ocenił(a) serial na 10
Nut_4

Ja wolę Dulce jak równiez Roberte w serialu . A do Any nic nie mam jest u mnie na2 miejscu po Dul.

Karolcia_26

siemanko:) ja z zespołu lubie roberte ,Miguela,Giovaniego ,Mie i Diega a z serialu:Jose lujan,Roberta,Alma,Vico,mia,Teo,Giovanni,Miguel,Diego,Thomas,marcelino;p

ocenił(a) serial na 6
arizona_6

Strasznie mi się podoba głos Giovanniego xD I w ogóle on jest cudowny ^^