Czy ktos wie kim jest opiekun Jose Lujan (nie wiem jak to sie pisze)?
Opiekun Lujan to Gaston a ten co jest nim niby teraz to podstawiony kolo przez gastona aby grał role jej opiekuna.
A wiadomo kto należy do Loży? Oprócz Teo... Albo - kiedy będzie wiadomo?
Gdyby chcieli to po butach by się domyślili ;)
A to Giovanni jest opiekunem 4 klasy? bo w dzisiejszym odcinku zdawalo mi sie jakby to jego tam przyprowadzili i wspomnieli jeszcze ze pomogl Diegowi. ? ;)
Tak, Giovanni jest opiekunem 4 klasy. A Gio można rozpoznać bez problemu, te same buty, postawa i głos. W końcu w dzisiejszym odcinku przemówił, a Teo w ogóle go nie poznał.. Ten serial jest śmieszny, momentami XD
Są to tz:wpadki serialowe zresztą taki temat był na filmweb, ale i tak występy są najgorsze, niektóre to wyglądały jakby specjalnie taką lipę zrobili, mówie tylko o niektórych występach no i wszystkie z playbacku!
spodziewałąm się. Takie zaskoczenie. Niby jej nienawidzi, a naprawdę jest jej opiekunem. Dzięki za wiadomość.
Te wpadki itp to faktycznie takie śmieszne. A Teo wie o Giovannim? Chyba nie? Chociaż podejrzewałam Giovanniego że jest w Loży... Aha, i dlaczego tam jest?
Teo nie wie o Giovannim. Wczoraj miał go poznać, ale nic z tego nie wyszło.
Pilar namówiła Gio, aby wstąpił do Loży, a on się zgodził. Giovanni, po tym jak stał się bogaty, uważa stypendystów za gorszych od siebie. Na szczęście w porę zrozumie, że Loża to banda niebezpiecznych ludzi, uratuje Teo i pomoże ich zdemaskować. Niestety wyrzucą go za to ze szkoły na pewien czas, ale dyrektor zgodzi się na jego powrót, pod presją ze strony uczniów.
Aha, dzieki :)
Słyszałam też że Giovanni ma być ostatecznie z Pilar. To prawda?
No i słyszałam tez ze Alma wyjdzie za Franca... ???
To nie prawda. Pilar będzie z Tomasem, a Giovanni ostatecznie zostanie sam.
A Alma i Franco wezmą ślub w ostatnim odcinku telenoweli. Na razie sytuacja pomiędzy nimi nie wygląda dobrze, ale kto się czubi ten się lubi..
Niedługo okażę się, że to przez Carlo Colluciego, ojciec Miguela popełnił samobójstwo. Carlo o mało nie doprowadził firmy do bankructwa, prowadził nie czyste interesy a to wszystko wyjdzie na jaw. Carlo trafi do więzienia na wiele lat. Co do Valeri, pod koniec I temporady podczas ślubu z Franco, ona oznajmi mu, że wcale go nie kochała. Chciała się zemścić za to, że opuścił ją dla matki Mii. Na oczach wielu gości zostawi go samego przed ołtarzem.
Aha... Mam pytanie - oglądałaś już nie tylko 1 serię? Ja mam nadzieję że tv4 wyemituje wszystkie...