PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=208630}

Zbuntowani

Rebelde
2004 - 2006
7,4 8,9 tys. ocen
7,4 10 1 8862
Zbuntowani
powrót do forum serialu Zbuntowani

opiekun Jose Lujan

ocenił(a) serial na 8

Czy ktos wie kim jest opiekun Jose Lujan (nie wiem jak to sie pisze)?

ocenił(a) serial na 10
zuz93

Opiekun Lujan to Gaston a ten co jest nim niby teraz to podstawiony kolo przez gastona aby grał role jej opiekuna.

użytkownik usunięty
Karolcia_26

A wiadomo kto należy do Loży? Oprócz Teo... Albo - kiedy będzie wiadomo?
Gdyby chcieli to po butach by się domyślili ;)

Do Loży należy Giovanni i Pilar. A sprawa Loży zacznie się rozwiązywać około 150 odcinka.

__Luna__

A to Giovanni jest opiekunem 4 klasy? bo w dzisiejszym odcinku zdawalo mi sie jakby to jego tam przyprowadzili i wspomnieli jeszcze ze pomogl Diegowi. ? ;)

oOoOoOo_rbd

Tak, Giovanni jest opiekunem 4 klasy. A Gio można rozpoznać bez problemu, te same buty, postawa i głos. W końcu w dzisiejszym odcinku przemówił, a Teo w ogóle go nie poznał.. Ten serial jest śmieszny, momentami XD

__Luna__

ja bym okreslila go troszke niedopracowanym ;p ;)

oOoOoOo_rbd

Są to tz:wpadki serialowe zresztą taki temat był na filmweb, ale i tak występy są najgorsze, niektóre to wyglądały jakby specjalnie taką lipę zrobili, mówie tylko o niektórych występach no i wszystkie z playbacku!

ocenił(a) serial na 8
Karolcia_26

spodziewałąm się. Takie zaskoczenie. Niby jej nienawidzi, a naprawdę jest jej opiekunem. Dzięki za wiadomość.

użytkownik usunięty
zuz93

Te wpadki itp to faktycznie takie śmieszne. A Teo wie o Giovannim? Chyba nie? Chociaż podejrzewałam Giovanniego że jest w Loży... Aha, i dlaczego tam jest?

Teo nie wie o Giovannim. Wczoraj miał go poznać, ale nic z tego nie wyszło.
Pilar namówiła Gio, aby wstąpił do Loży, a on się zgodził. Giovanni, po tym jak stał się bogaty, uważa stypendystów za gorszych od siebie. Na szczęście w porę zrozumie, że Loża to banda niebezpiecznych ludzi, uratuje Teo i pomoże ich zdemaskować. Niestety wyrzucą go za to ze szkoły na pewien czas, ale dyrektor zgodzi się na jego powrót, pod presją ze strony uczniów.

użytkownik usunięty
__Luna__

Aha, dzieki :)
Słyszałam też że Giovanni ma być ostatecznie z Pilar. To prawda?
No i słyszałam tez ze Alma wyjdzie za Franca... ???

To nie prawda. Pilar będzie z Tomasem, a Giovanni ostatecznie zostanie sam.
A Alma i Franco wezmą ślub w ostatnim odcinku telenoweli. Na razie sytuacja pomiędzy nimi nie wygląda dobrze, ale kto się czubi ten się lubi..

użytkownik usunięty
__Luna__

A co z jego bratem i partnerką ?

Niedługo okażę się, że to przez Carlo Colluciego, ojciec Miguela popełnił samobójstwo. Carlo o mało nie doprowadził firmy do bankructwa, prowadził nie czyste interesy a to wszystko wyjdzie na jaw. Carlo trafi do więzienia na wiele lat. Co do Valeri, pod koniec I temporady podczas ślubu z Franco, ona oznajmi mu, że wcale go nie kochała. Chciała się zemścić za to, że opuścił ją dla matki Mii. Na oczach wielu gości zostawi go samego przed ołtarzem.

użytkownik usunięty
__Luna__

Aha... Mam pytanie - oglądałaś już nie tylko 1 serię? Ja mam nadzieję że tv4 wyemituje wszystkie...

zuz93

ale ten gaston jest okropny -postrach elite way school-wogóle się nie uśmiecha i ma takie zawiłe spojrzenie-zero sympatyczności i uczuciowości-drań