a wy dziunie siedzicie i pół dnia oglądacią to wybarwioną szmirę. Takie seriale robią papkę z tak małego móżdżku jak wasz.
To ja nie wiem w takim razie co zrobiło z Twojego "małego móżdżku papkę" skoro nie umiesz poprawnie napisać zdania ;)
Nie wydaje mi się, aby pisanie z telefonu komórkowego, sprawiało problemy z poprawnym pisaniem., ale jak dla kogo. Czy Tobie pisanie zdania, w którym "wyzywasz" innych, pomaga się dowartościować? Jeżeli liczba 86 w Twoin nicku jest związana z Twoją datą urodzenia to wybacz, ale 24 lata już do czegoś zobowiązują. A poza tym ja np. nie obrażałam Cie za to, że według Ciebie "Parcie na tarcie" zasługuje na 10, mimo że dla mnie to totalna porażka.
Jeżeli Ty masz tak małe ambicje żeby sprzątać jakieś wille to proszę bardzo nikt Ci nie zabranie :) Ale nie oceniaj ludzi których nie znasz.
A najwiekszy de*** się odezwał..
Każdy ma swój gust ja to rozumiem ,ale żeby odrazu obrażać osoby ktorym ten serial sie podoba.Przeciez ty nas w ogóle nie znasz więc jakim prawem oceniasz!!!Widać że jesteś na bardzo niskim poziomie intelektualnym.
Marna prowokacja z obrazą odmiennych do twoich poglądów.Więcej nie muszę pisać bo wyższe posty wszystko już wyjaśniły :D
serial dla debilek ?? / weź gwiazdeczko nie produkuj się bo może chcesz obrazić nas dlatego że oglądamy ten serial . To z największą przyjemnością ci powiem ze mnie to nie uraziło;]
właśnie, właśnie całkiem przyjemny serial, nie jest to może jakieś arcydzieło, ale miło pooglądać,
a jak dla Ciebie szczytem filmowego kunsztu jest "Niepokój" i "Dziewczyna z Alabamy" no to naprawdę nie mamy o czym rozmawiać
Ogladalam,owszem wciaga ale nie irytuje was pare rzeczy? Np. ze Alma biega po szkole dla dzieci w strojach jak z cyrku z cyckami na wierzchu,nie mowiac juz o jej zachowaniu a dyrektor zachowuje sie jakby mu brakowalo 5 klepki?
Popieram. Serial uwielbiam wprost, ale zachowanie Almy i debilizm dyrektora to totalna masakra.;/
;)
uważam że to całkiem fajny serial, może nie jest to jakieś ambitne kino ale miło się ogląda. A jeśli ktoś potrafi tylko obrażać innych to niech się zastanowi kto tu jest debilką.
Ej sorry, ale czemu wklejasz to pod moim postem? Czy ja kogoś wyzwałam? Nie. . Więc sorry bardzo, ale nie masz zadnego prawa mnie krytykować.Chyba, ze bez podstawnie, ale i tak nie odpowiada mi to.;/
Tyle że ja wcale nie napisałam tego o tobie tylko w odpowiedzi na temat tej dyskusji więc nie rozumiem o co masz do mnie pretensje. Tematem jest "serial dla debilek" więc o tym napisałam. A jeśli to taki problem że napisałam to pod twoim postem to bardzo przepraszam.
Gdybyś faktycznie napisała to w odpowiedzi na post, to nic bym nie miała. Tylko, że to było napisane "w odpowiedzi na post: Ewka___"., czyli w odpowiedzi na to, co ja napisałam.
Ale mniejsza już o to. Zwykłe nieporozumienie;)