mam pytanie i proszę o jak najszybszą odpowiedź;) dotyczy to jednego z odcinków. tutaj są dwa obrazki. W KTÓRYM TO BYŁO ODCINKU??? -->
http://img37.picoodle.com/img/img37/4/5/31/f_zdjecie034m_97d244a.jpg
Zdjęcie po prawej stronie to nie pochodzi ze zbuntowanuch, natomiast to z lewej strony jest ze zbuntowanych ale nie wiem w którym odcinku. Możliwe, że w żadnym z dotychczasowych.
To po lewej stronie jest chyba z początkowych odcinków jak były te akcje z grupą taneczną Mii :) i to po prawej tez zdaje mi sie ze Zbuntowanych. . . .
obydwa są ze zbuntowanych i obydwa są z jednego odcinka ale nie wiem ktory to... to mialy być jakies zmagania z grupą taneczną Mii i ROberty. Wtedy Rob pozyczyla stroje od mamy... ale ktory to byl odcinek? To było jedno z początkowych... jeszcze przed poznaniem Joaquina...
Pierwszych odcinków to ja nie ogląłem, ale co do zdięcia po prawej to jestem przekonany, że nie pochodzi z serialu Zbuntowani, ale z wcześniejszego serialu w którym Dulce grała Marcelę idealnie pasuje jak oglądałem zdięcia. Wygląda tam oczywiście młodziej. A po lewej to bardzo możliwe, że z początkowych?? Ale nie mogę przyznać na 100%. Możliwe, że te zdięcia są porównaniem aktorstwa Dulce jeśli chodzi o jej główne role w tych 2 serialach!!??
Nie masz racji. Zwróć uwagę, że Dulce ma zafarbowane włosy końcówki na żółto. (wiem ze w "clase 406" też miala) Fotki te znalazlam na blogu o Zbuntowanych i tam autorka pisala, ze zdjecia wykonala sama i ze to są fotki z poprzednich odcinków serialu:PP Według mnie to jest wtedy gdy Roberta i Mia miały tańczyć (te zmagania grup tanecznych)
To są dwa zdięcia z jednego odcinka jak mieli wybrać która z grup tanecznych miała reprezentować szkołe. aler nie wiem niestety k\tóry to odcinek, ale go oglądałam.