To by było fajnie, bo muszę obejrzeć chyba 70 pierwszych odcinków, bo resztę już widziałam.
A skąd masz tą informację?;))
To prawda. Zbuntowani beda znowu lecieli od 1 serii. Od 1 grudnia o 16 na tv4. A wiadomo to z tej strony http://www.telemagazyn.pl/wyszukiwarka/25,20091201,15,1,st,dz,go,cpr.html .
Znowu? Gdyby jeszcze zaczekali 2 lata - zrozumiałabym, ale to bezsensowne. Wolałabym nową produkcje, albo serial Los Serrano wyemitowany do końca, a nie przerwany w połowie.
kurcze uwielbiamm ten serial i chociaż nie oglądałam go od poczatku tylko od 3 serii to nie potrzebnie go powatarzają powinni wyemitować rodzine serrano ;)
Cieszę się, że TV4 w ogóle pomyślał o powtórnym wyemitowaniu serialu, ale źle to rozplanowali. Też uważam, że nie powinni przerywać emisji 'Los Serrano'. No cóż mam nadzieję, że jeszcze zastanowią się nad wyemitowaniem do końca 'Rodziny Serrano', choć tym razem może o późniejszej porze.
"Znowu? Gdyby jeszcze zaczekali 2 lata - zrozumiałabym, ale to bezsensowne. Wolałabym nową produkcje, albo serial Los Serrano wyemitowany do końca, a nie przerwany w połowie."
"Cieszę się, że TV4 w ogóle pomyślał o powtórnym wyemitowaniu serialu, ale źle to rozplanowali. Też uważam, że nie powinni przerywać emisji 'Los Serrano'. No cóż mam nadzieję, że jeszcze zastanowią się nad wyemitowaniem do końca 'Rodziny Serrano', choć tym razem może o późniejszej porze."
Zgadzam się w stu procentach z dziewczynami..
Idiotyczne jest ponowne wyemitowanie od razu po zakończeniu o.O
Ja chce Serrano!^^
To nie ma najmniejszego sensu. Podobnie było ze Zbuntowanym Aniołem.. telenowela odniosła ogromny sukces i zaczęli powtarzać i na polsacie i potem znowu tv4. a Teraz taka sytuacja z Rebelde. Mogli własnie poczekać jakiś czas.. aż jestem zła. Mimo iż kocham Rebelde nad życie, to mogli zacząć emitować np. RBD: La familia, albo CLASE 406... nie myślą naprawdę;p
Ja tam sie bardzo ciesze ze puszcza zbuntowanych jeszcze raz. Przez ostatnie 2 lata Zbuntowani byli bardza wazna czescia w moim zyciu, dlatego ciesze sie ze znowu bede mogla ogldac i przypominac sobie ich poczatkowe losy.
Rodzine Serrano dalej nie puszcza bo nie maja kasy zeby wykupic dalsze odcinki tak samo inne seriale. Zbuntowanych juz wykupili i poniewaz mieli duzo ogladalnosc a teraz nie maja czego puszczac wiec daja znowu rebelde.
Ja się bardzo ciesze. Nie wyobrażałam sobie co zrobie gdy skończa się Zbutnowani. By mi bylo ich brak. Ale teraz nie moge doczekać się ostatniego odcinka bo mogę obejżeć ich jeszcze raz :-))
Bardzo fajnie, ze Zbuntowani będą lecieć od początku..:)ja zaczęłam oglądać od połowy drugiej temporady i właśnie bardzo chciałam obejrzeć pierwszą więc super:):):)chociaż uważam też, że powinni zrobić małą przerwę i wyemitować wyemitować Clase 406, RBD la familia:):):):)
ludzie polowe serialu macie rbd la familia po polsku tu rbdlafamilia.novela.pl
clase 406 jest starszą telcią i raczej jej szybko nie puszcza a dopóki maja licencje na rebelde to chcą puszcac potem jak im licencja wygaśnie to jeszcze będziecie tęsknić za rebelde :)
ja oglądałam od połowy 1 temp i się ciesze ze puszcza od początku no i godzina w miarę normalna dobrze ze nie 15 :)