PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39112
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

żałosna

ocenił(a) serial na 10

Luiza jest żałosna, jak ona śmiało zagrozić synowi że jeśli wybierze Mili ma opuścić dom. Nigdy Luizy nie lubiłam i lubić jej nie zamierzam, bo jest chamska, pijaczka, cały czas kłamie albo żyje w kłamstwie, i nienawidzi Mili. Ja jej po prostu nienawidzę jest żałosna, obrzydliwa, dobrze że w rzeczywistym świecie nie ma takich ludzi jak Luiza.

kinomanka_13

Oczywiscie nie popieram Luisy jej zachowanie jest beznadziejne . Mysle ze w rzeczywistym swiecie nie brakuje takich ludzi jak Luisa niestety :)

ocenił(a) serial na 10
isiuuunia

powiem ci że ja mam taką ciotkę i wujka i się kłócą i drżą koty jak Federico i Luiza. A co Pablo z Andreą mieli na myśli że dni Mili są policzone ? I kiedy Mili wybaczy Ivo ?

kinomanka_13

pewnie to ze ich rodziela z Ivo . Andrea w ostanim odcinku okaze skruche haha

ocenił(a) serial na 10
isiuuunia

to tyle mam czekać, czy Andrea woogle kocha Ivo że chce go odzyskać ?

kinomanka_13

w sumie to juz nie duzo odcinkow zostalo :) cos ty ona go nigdy nie kochala zreszta ona patrzy na kase wiec jesli mogla by sie zwiazac ze slepym starcem to by sie nie wahala bez urazy do osob starszych :) . a tak z ciekawosci ile masz lat ?

ocenił(a) serial na 10
isiuuunia

20 lat mam. A powiedz mi jak nie będzie Damiana, Victorii i Rokiego to czy jak ich już nie będzie to te odcinki będą fajne ? bo nie wiem czy oglądać ?

kinomanka_13

jasne ze beda fajne . Akcja jeszcze bedzie fajna z Pilar :D w sumie to 3 raz ogladam praktycznie wszystkie odcinki ale nie wszystko pamietam :)