PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39114
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

fajny moze i banalna historia.ale szkoda ze sie skonczylo...

ocenił(a) serial na 10
puma

Puma!Uważam dokładnie tak samo jak Ty!Ja wogóle mam sentyment do tego serialu...eh szkoda że sie juz skończył... :/ pozdrawiam

CZARNA_10

cieszę się że się zgadzasz ze mną Czarna ;) i uważam jeszcze że ten serial jest lepszy od SOS MI VIDA. pozdrawiam!

puma

nie nie nie...sos mi vida lepszE:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

parmacki

lepszy zbuntowany anioł bo uczucie miedzy mili a ivo było piokazane bardziej intesywne ich miłośc była bardziej szalona.

puma

"lepszy zbuntowany anioł bo uczucie miedzy mili a ivo było piokazane bardziej intesywne ich miłośc była bardziej szalona. "
w 1000% sie zgadzam :d
a poza tym to był taki "świerzy" serial.. jakos zawsze myslalo sie, ze "tak teraz stanie sie to.." i pomimo, ze czesto zgadzało się to co przypuszczałam z fabula to szkoda, ze juz "go nie ma" :P
tym bardziej ze ani w zbuntowanym ani w sos mi vida nie widziałam ostatnich paru odcinków !
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
puma

Serial nalezy do moich ulubionych :)) Zawiera elementy zabawne jak i smutne:) Natalia Oreiro oraz Facundo Arana doskonale do siebie pasuja ;) Tworza udana parę :P Jedyny minus to..w serialu za duzo jest watków pobocznych...chodzi mi np.o scenę w dyskotece przez 20 min w kazdym odcinku !:/

ocenił(a) serial na 10
Dark_Lady_2

noooooo dyskoteki to nie wiadomo po co pokazywane były przez 5 minut. I ten koleś w kręconych włosach śpiewający: Nuda, nuda, nudaAa.....

Pamiętacie te piosenkę?

użytkownik usunięty
fantyna_2

normalnie tesknie za tym tak bym sobie obejrzala wrocily by wspomnienia

ocenił(a) serial na 10

To był serial do którego mogłabym wrócić poraz 3 ;)

puma

Heh, też tak uważam, Puma, zgadzam się z Tobą i z Czarną też:) Może to wydawać się głupie, ale mam wszystkie odcinki na VHS, jak byłam łodsza, to nałogowo to nagrywałam, a Facundo i Oreiro są jakby dla siebie stworzeni.....

Californian

osatnio słyszałam nawet takie plotki jak kilka lat temu natalia przeżywała kryzys z mężem to podobno winny był facundo ponoć ich coś łączyło a jak wiadomo w każdej plotce jest ziarnko prawdy.pozdrawiam!

puma

Zbuntowany anioł to był fajny serialik. Tylko jedno mnie wkurzało na maxa - te dyskoteki

ocenił(a) serial na 8
femles_CS

A ja słyszałem ze Natalia mówiła ;D że Facundo lepiej całuje niż jej mąż xD

Drozdu

Czy Polsat albo Tv4 ma zamiar ponownie wyemitować "Zbuntowanego Anioła"?

violet_bunny

nie mam pojecia... i tak puszczali go jzu chyba z 3x hehe
jakbyscie cos wiedzieli dajcie znak ;)

linds20

pamiętam jak była na to zajawa 'kambi dolor' xD

ocenił(a) serial na 10
paczek93

Ja mimo, że serial oglądałam w wieku 7, 8 lat to pamiętam go bardzo dobrze i mam również sentyment do tej historii. Jak była ta początkowa piosenka zawsze tańczyłam xD Fajne czasy i serial;)

ocenił(a) serial na 10
puma

hej pamięta ktoś może jak nazywał się kolega Iva ( póżniejszy chłopak Liny ) będę wdzięczna za odpowiedź pozdro

hona

masz na myśli Pabla Novaka, czyli filmowego Boby`ego?

ocenił(a) serial na 10
puma

tak dzięki nie mogłam sobie przypomieć jag imienia
jeszcze raz dziękuje:)

puma

To był serial do którego mogłabym wrócić poraz 100 tny