Kiedy miałam około pięciu lat uwielbiałam oglądać ten serial w TV i czekałam na niego po nocach. Milagros była dla mnie idolką!!! Teraz już nie lubię takich telenowel, ale do tej czuję olbrzymi sentyment;)
Kiedy emitowali ten serial w Polsce pierwszy raz (i chyba jedyny, choć nie jestem do końca pewna) miałam około 11-12 lat i na każdy odcinek się biegło ile tchu do domu, bo przecież nie można było przegapić! :D Doskonale pamiętam też, że większość dziewczyn podłapywało zachowanie (szczególnie charakterystyczny śmiech) od Mili... Pamiętam również niewyobrażalne spory pomiędzy domownikami którzy uważali ten serial za bardzo bezsensowny i usiłowali przełączyć kanał, bo przecież w tym czasie leciało milion ciekawszych programów!... To sprawiało nieraz niemałe problemy...;/ Na szczęście okres telenowel mam już za sobą ("wyleczyła mnie polopiryna") :D
oh. uwielbiałam ten serial. jak leciłą pierwszy raz to było to około 18. cała moja rodzinka siadała przed tv. a teraz, jak tylko leci w tv i mam możliwość to chętnie oglądam :)
a gdzie niby teraz obecnie leci Zbuntowany Anioł.?
ja to ogladam na you-tube.pl ;)