PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39101
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

CIĘŻKO OCENIĆ

użytkownik usunięty

Pamiętam, że kiedy pierwszy raz oglądałem ten serial, wydawał mi się wspaniały (przynajmniej był wesoły w porównaniu do innych telenoweli), ale gdy telewizja puściła go po raz drugi, mój zachwyt przeminął. Aktorzy momentami grają kiepsko, a historia była sztucznie reanimowana, czyli niepotrzebnie przeciągana. Nadal jednak uważam, że na tle innych telenowel "Zbuntowany anioł" prezentuje się naprawdę mocno.

buhahhahahahahahhahahahahahaha aha ordynarna miLAGROS BRZYDKA A ivo pedał z tłustymi włosami

ocenił(a) serial na 8
LOve_tOM

wiem ze nie kazdemu odpowiadaja takie seriale jak np. "Zbuntowany.."ale troche tolerancji.

LOve_tOM

mnie też niespecjalnie podobal sie ivo ale niektórzy i tak wolą "pedałów z tłustymi wlosami" niż wymalowanych i młodocianych "pedałów" bez talentu buahahahahahahahahahhahahahahaha

ocenił(a) serial na 10

identycznie jak dj jakis tam... Na początku byłam zachwycona zbuntowanym, ale jak puscili drugi raz, fakt za długo był przeciągany, a Ivo co rusz miał nowa dziewczyne, przy czym Mili mu nie ustępowała, uważam że nowy film z udziałem tych aktorów (Sos Mi vida) jest o wiele lepszy... Mili przynamniej nie zachwuje sie tam jak chłopak ;/;/