Pamiętam, że kiedy pierwszy raz oglądałem ten serial, wydawał mi się wspaniały (przynajmniej był wesoły w porównaniu do innych telenoweli), ale gdy telewizja puściła go po raz drugi, mój zachwyt przeminął. Aktorzy momentami grają kiepsko, a historia była sztucznie reanimowana, czyli niepotrzebnie przeciągana. Nadal jednak uważam, że na tle innych telenowel "Zbuntowany anioł" prezentuje się naprawdę mocno.
wiem ze nie kazdemu odpowiadaja takie seriale jak np. "Zbuntowany.."ale troche tolerancji.
mnie też niespecjalnie podobal sie ivo ale niektórzy i tak wolą "pedałów z tłustymi wlosami" niż wymalowanych i młodocianych "pedałów" bez talentu buahahahahahahahahahhahahahahaha
identycznie jak dj jakis tam... Na początku byłam zachwycona zbuntowanym, ale jak puscili drugi raz, fakt za długo był przeciągany, a Ivo co rusz miał nowa dziewczyne, przy czym Mili mu nie ustępowała, uważam że nowy film z udziałem tych aktorów (Sos Mi vida) jest o wiele lepszy... Mili przynamniej nie zachwuje sie tam jak chłopak ;/;/