Serial wraca na anteny TV Pulsu tak? to super jednakże serial cieszy się uznaniem u uczniów i dorosłych którzy najczęściej są o 13.30 w pracy i w szkole dlaczego by nie można byłoby prosić o powrót serialu na polsat czy polsat 2 co byłoby dla nich dobrą rzeczą
Po pierwsze tak jak mówisz, trzeba się cieszyć, że w ogóle puszczają ten serial, który ma 15 lat. Zgadzam się z Tobą, że godzina 13:30 jest godziną, w której większość pracujących ludzi oraz uczniów, młodzieży jest zajęta pracą, szkołą i innymi ważnymi obowiązkami.
Jednak TV Puls wyszedł naprzeciw tym oczekiwaniom i możesz oglądać od poniedziałku do czwartku ten serial na Puls 2 o 21:30. Według mnie bardzo dobry pomysł, ponieważ otworzyli się na pomysł ludzi, którzy są chętni oglądać ten serial na ich kanale. Co do puszczania tego serialu na Polsacie lub Polsat 2, czy też innym znanym kanale - nie ma na to szans, są inne chętniej "oglądane" programy czy też seriale przez ludzi i im by się to po prostu nie opłacało.
Zróbcie tak jak ja,po prostu dekoder z nagrywarką i po kłopocie.Ja jestem w drodze do pracy wtedy,ale oglądam z odtworzenia.Dodam,że kiedyś na polsacie oglądałem wszystkie odcinki.Pozdro
szkoda własnie, że to jest na pulsie 2 a nie na pulsie bo taka godzina pasowałaby mi jak i pewnie wielu innym ludziom którzy maja cyfrowy polsat na którym nie ma pulsa 2 ; P
na youtube jest brzydka jakość, zresztą jakoś tak przyjemniej ogląda mi się w tv niż na komputerze : P