PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39112
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

stare, dobre czasy ;)

xxanita1990

hehe dokładnie :) . Sam tego serialu nie śledziłem odcinek za odcinkiem , ale mam starszą siostrę i gdy ona oglądała ,,Zbuntowanego anioła,, , a jak byłem w domu to z chęcią siadałem obok niej i razem oglądaliśmy z zaciekawieniem . Mimo, ze byłem młody to pamiętam, że Natalia Oreiro grała na prawdę fajnie i można się było pośmiac z jej kreacji :) ( teraz tak patrze, to niestety Natalia nie zrobiła kariery poza Ameryką Południową, choc w 2014 roku ma zagrac w produkcji USA - więc nie wszystko stracone :P ) .
W głowie do dzisiaj mi ,,pogrywa,, ta piosenka ,, cambio dolor ... ,, :)

ocenił(a) serial na 10
kocham_kino1992

zgadzam się dobrze że te czasy będą od wtorku.

ocenił(a) serial na 9
kinomanka_13

będą albo nie będą, nie sądze żeby udało im się wyemitować cały serial, ja na szczęście już go widziałam w tamtym roku, mogłam sobie pozwolić na wersje bez lektora, duużo lepsza;) szkoda że nie moża sobie wyłączyć lektora w tv:(

ocenił(a) serial na 9
wjewjurka87

No właśnie... głupi lektor :/ Ekspertką z hiszpańskiego nie jestem, dopiero się uczę, ale już zdążyłam zauważyć, że zabija sporo żartów... Możesz napisać skąd wzięłaś odcinki bez lektora? Mnie marzy się, aby obejrzeć ten serial z dobrze przetłumaczonymi polskimi napisami... Ewentualnie hiszpańskimi.

ocenił(a) serial na 9
Zuzhet88

z yt, teraz są dostępne również na kanale telemundo:) w nienajgorszej jakości, są również odcinki z napisami ale angielskimi, jak znasz trochę ang. to poszperaj na youtubie, napewno się natkniesz:) Miło że ktoś się zgadza ze mną w tej kwesti
Szkoda również że nie można wyłączyć lektora w tv:(

ocenił(a) serial na 9
wjewjurka87

O, widzisz, jeszcze lepsza opcja: napisy angielskie ;) Generalnie seriale oglądam nie tylko w celach rozrywkowych, lecz także naukowych. Często patrzę na amerykańskie seriale z hiszpańskimi napisami, nie wiem czemu nie przyszło mi do głowy, że można zrobić na odwrót ;D I także ubolewam nad tym, że w tv nie da się wyłączyć lektora (da się tylko na niektórych kanałach). Dzięki za rady ;)

ocenił(a) serial na 9
Zuzhet88

Ja mam podobnie z tymi celami naukowymi poprzez rozrywkę, warto się uczyć w przyjemny sposób;)
Cieszę się że mogłam pomóc:) Miłego oglądania.

ocenił(a) serial na 6
xxanita1990

O Jezu pamiętam jak z kuzynką to oglądałyśmy.
Fajnie że znowu to leci w tv (choć na Pulsie to znając życie długo nie będzie chodziło). Stare dobre czasy.