PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39112
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

Hej, wiadomo, że telenowela dobiegnie końca... Chciałabym wiedzieć co byście chcieli zobaczyć po Zbuntowanym Aniele? A nóż ktoś ze stacji PULS to czyta i go zainspirujemy :) Ja najbardziej chciałabym zobaczyć Gorzką zemstę :) na drugim miejscu Dziki księżyc, na trzecim Cristina :)

ocenił(a) serial na 10
Inocente_89

dziki księżyc

hona

Ogladalam, fajne bylo.

Inocente_89

po Zbuntowanym będą emitować "Jesteś moim życiem' :) Gorzką zemstę też bym sobie chętnie obejrzała albo Prawo Pożądania. Może kiedyś to jeszcze puszczą na innym kanale:p

ocenił(a) serial na 10
izabela11223

ja też chce obejrzeć dziki księżyc i fiorelle, albo amor latino czy palome

kinomanka_13

ja też chcę fiorellę! :)
Albo lepiej- Luz Marię

ocenił(a) serial na 10
babka_filmweb

a ja chce jeszcze obejrzeć Adama i Ewę uwielbiam tą telenowelę to moje dzieciństwo.

ocenił(a) serial na 10
izabela11223

skąd wiesz, że będzie potem jesteś moim życiem ? :)

rubbim

Puls zakupił już tą telenowele i czytałam o tym na różnych forach np. 'Świat seriali' . Informowali również o tym w fanpage'u na fecebooku więc jest to już potwierdzone info:)

ocenił(a) serial na 10
izabela11223

To dobrze wiedzieć:-) a wiadomo od kiedy dokładnie bedzie jesteś moim zyciem? :-)

rubbim

takiej informacji nie widziałam,ale przypuszczam,że Zbuntowany skończy się gdzieś listopad/grudzień i wtedy rozpocznie się emisja Sos mi vida :d

ocenił(a) serial na 10
izabela11223

widziałam parę odcinków tej telenoweli, trochę ją lubię więc teraz jej nie oglądam, ponieważ za dużo mielą jęzorem i nie rozumiem o co chodzi. Najfajniejsze było to jak Constanza udawała że ślepnie.

ocenił(a) serial na 9
Inocente_89

Oooo Gorzką Zemstę! W sumie była jeszcze jedna ciekawa telenowela, znam fabułę, ale tytuł kompletnie wyleciał mi z głowy :/

ocenił(a) serial na 9
saaan

Dobra już wiem Prawo pożądania :D

saaan

Też chcę GORZKA ZEMSTĘ:) zróbmy coś, żeby ja emitowali bo była cudowna. Wszystko tam było super: historia, klimat, aktorzy(chemia między nimi), zabawne wątki, trzy cudowne historie prawdziwej miłości no i oczywiście piękne piosenki.

ocenił(a) serial na 9
Elwirka10

Myślę,że niestety nic nie da się z tym zrobić :/

saaan

Może jakaś wspólna petycja czy cos w tym rodzaju????

ocenił(a) serial na 9
Inocente_89

- Jesteś moim życiem
- Kachorra to ja
:D

ocenił(a) serial na 9
testerka90

tylko nie kachorra... to nie było juz tak fajne :P