Hej, wiadomo, że telenowela dobiegnie końca... Chciałabym wiedzieć co byście chcieli zobaczyć po Zbuntowanym Aniele? A nóż ktoś ze stacji PULS to czyta i go zainspirujemy :) Ja najbardziej chciałabym zobaczyć Gorzką zemstę :) na drugim miejscu Dziki księżyc, na trzecim Cristina :)
po Zbuntowanym będą emitować "Jesteś moim życiem' :) Gorzką zemstę też bym sobie chętnie obejrzała albo Prawo Pożądania. Może kiedyś to jeszcze puszczą na innym kanale:p
a ja chce jeszcze obejrzeć Adama i Ewę uwielbiam tą telenowelę to moje dzieciństwo.
Puls zakupił już tą telenowele i czytałam o tym na różnych forach np. 'Świat seriali' . Informowali również o tym w fanpage'u na fecebooku więc jest to już potwierdzone info:)
To dobrze wiedzieć:-) a wiadomo od kiedy dokładnie bedzie jesteś moim zyciem? :-)
takiej informacji nie widziałam,ale przypuszczam,że Zbuntowany skończy się gdzieś listopad/grudzień i wtedy rozpocznie się emisja Sos mi vida :d
widziałam parę odcinków tej telenoweli, trochę ją lubię więc teraz jej nie oglądam, ponieważ za dużo mielą jęzorem i nie rozumiem o co chodzi. Najfajniejsze było to jak Constanza udawała że ślepnie.
Oooo Gorzką Zemstę! W sumie była jeszcze jedna ciekawa telenowela, znam fabułę, ale tytuł kompletnie wyleciał mi z głowy :/
Też chcę GORZKA ZEMSTĘ:) zróbmy coś, żeby ja emitowali bo była cudowna. Wszystko tam było super: historia, klimat, aktorzy(chemia między nimi), zabawne wątki, trzy cudowne historie prawdziwej miłości no i oczywiście piękne piosenki.