Po pierwsze był bardzo ciekazy i naljepsza była mili
bardzo ją lubiałam podobało mi sie to że zawsze sie konczył odcinek na czyms cikawym.
jest to bardzo wesoły, wzruszający i wykonany przez świetnych aktorów i aktorki film!!!!!!!!!!! Polecam!!!!!!!!!
3mcie się
eheh moja ulubiona telenowela.. boshh ja pamietam jak sie usmialam na tym filmie, jak przeżywałam!! jak płakałam i podkochiwałam sie w Ivie :P i te jej piosenki ah mam nawet jej plytke oh jak ja kocham ten serial... kiedys to byly czasy:P
To była pierwsza telenowela którą obejrzałam i zakochałam sie w niej...tez wszytsko przezywałam i to az za bardzo. Jak narazie nie wczułam sie tak bardzo w rzaden inny serial i wątpie zeby sie to stało, zresztą mam straszny sentyment do tej telenoweli i jak leciały powtórki to tez obejrzałam. Płyte Oreiro tez mam jak chyba wiekszosc fanów serialu.
Ogólnie stwerdziłam ze te brazylijskie czy argentynskie seriale są lepsze bo sie kiedys konczą (przynajmniej te które puszczają u nas) a nasze polskie niby seriale obyczajowe (które tez tak naprawde są telenowelami)to przyszłe mody na sukces, które z odcinka na odcinek stają sie coraz nudniejsze bo juz chyba scenarzysci nie mają pomysłów kogo z kim ozenic i jakie problemy tym razem wspaniałym bohaterom stworzyc.
Pozdro dla wszytskich fanów Zbuntowanego ;-)
HARRY POTTER kazda telenowela konczy sie na jakims ciekawym i waznym momencie.i trzeba czekac do nastepnego odcinka i zobaczyc co sie okaze!!!a czasami jest to bardzo denerwujace!!!bo neimozesz sie doczekac.
Zbuntowanego aniola tez ogladalam(a przed nim palome,poslaniec szczescia I kamile na Tvn)malo juz pamietam z tych seriali ale wtedy wydawaly mi sie ciekawe..
na kilka lat zrezygnowalm z telenowe az do czasu(28 sierpnia '06) ogladam telcie na Zone roamntica AMOR A PALOS jest poprostu zajeb********.dosyc ciekawa i kazdy odcienk trzyma w napieciu ;]