PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39112
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

... ale pod koniec to przeciąganie i rozciąganie na siłę wkurzało!

ocenił(a) serial na 1
crypt_25

Sory, że dałem temu serialowi 1/10 i przez to zaniżyłem mu ocenę, ale nie cierpię tego serialu.

Thomas_J

Sorry ale nie wystawiłeś temu filmowi jedynki. Nie wystawiłeś żadnej oceny żadnemu filmowi z tego co widzę w twoim profilu:)
A co do Zrogowaciałego Anioła to jest to lipa na lipie, a w szczególności jeśli chodzi o charakterystykę postaci i dialogi. Scenariusz też nie świeci mądrością. Wiem, bo przeżywałem gehennę prawie codziennie oglądając go tylko dlatego bo moja narzeczona go lubiła za małolata...

crypt_25

Zgadzam się. Do serialu jak magnes przyciągała postać głównej bohaterki - zbuntowanej, wesołej chłopczycy, która trafia do porządnego domu pod opiekę stonowanej starszej pani i wprowadza pewien chaos. To było fajne i miło mi się to oglądało dawniej. :)

Im dalej w las, tym bardziej ta telenowela zatracała swoje wyróżniki i stawała się kolejnym latynoskim 'tasiemcem'. Większość odcinków obejrzałem, ale pod koniec historia Milagros była mi już prawie całkiem obojętna. Podobnie zresztą było z komediową "Brzydulą".

Jakież to szczęście, że teraz telenowel nie nadają, bo jeszcze bym się znowu w jakąś wciągnął. :)