I od dzisiaj na puls 2 o 7.00 po 1 odcinku codziennie oprócz weekendów.
Dupa dzisiaj mi schrzanili program przez tego Zbuntowanego Anioła, bo przenieśli Jerrego Springera Show na 23:00 a o 23:00 oglądam świętą wojnę na polo tv. Jeszcze jeden powód żeby nienawidzić tego serialu.
Mnie:p. Nie dość, że dostaliście to, co chcieliście. To jeszcze wam godzina nie pasowała i domagaliście się żeby dawali o późniejszej godzinie.
Ta telenowela prześladowała mnie przez całe dzieciństwo. I teraz znowu mnie dopadła a już myślałem, że ją nigdy nie zobaczę.Do dziś pamiętam tą koszmarną scenę jak Milagros obcięła kuc Iwo bardzo go wtedy żałowałem.
Trauma z dzieciństwa):
Ale przecież nikt nie każe Ci oglądać.:p
A tak swoją drogą czemu tak późno będzie puszczana ?:(
Musiałem zmuszała mnie siostra z mamą hehe.
Dają też o 13:30 na Pulsie i jak tu żyć jak gdzie się włączy to reklamują Zbuntowanego Anioła ;p Puls 2 jest trochę opóźniony z odcinkami. Ten serial ma aż 270 odcinków masakra mam tylko nadzieje, że ludziom się znudzi i przestaną oglądać i przerwą nadawanie..
Haha. To jednak współczuje,że musiałeś oglądać na siłę i rozumiem dlaczego teraz nie chcesz:D
Wątpię,żeby przerwali wcześniej.. Jedyna rada nie wchodzić na kanały Pulsu :D
Moja ulubiona telka z dzieciństwa to cud miłości uwielbiałem ją oglądać,
p.s No kilka odcinków obejrzałem jak nie miałem, co robić, Ale potem z czasem straciła u nas w domu na popularności i się przełączało na wiadomości albo, co innego.