PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39112
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

Pytam gdyż ciekawi mnie jaki jest przedział wiekowy osób oglądających ten serial na tym
forum.Szkoda tylko,że puszczają go w takim głupim czasie antenowym ponieważ większość osób
ze względu na obowiązki nie będzie mogło go sobie znowu oglądać:(Najgorsze ,że i powtórki
puszczają o idiotycznej porze no ale cóż zrobić?Najważniejsze iż będzie można raz jeszcze
obejrzeć z sentymentem kultowy serial dzieciństwa(oglądanie na kompie to nie to samo).

ocenił(a) serial na 3
bishop_filmaniak

w Polsce był emitowany pierwszy raz w 2000 i 2001 roku więc 6 i 7 lat :P
oglądało się na przemian z Pokemonami przed szkołą rano XD

ocenił(a) serial na 10
gamertr

to widze z tego samego rocznika :) ja tez 6 i 7 :p

gamertr

hahaha zupelnie jak ja.
7-8

ocenił(a) serial na 6
gamertr

;0) 6,7 lat Jakbym czytała o sobie. Miałam świra na punkcie pokemonów... ale kto wtedy nie miał :)
Zbuntowanego oglądałam zawsze po szkole z babcią... to były czasy xD

ocenił(a) serial na 8
bishop_filmaniak

ja miałam też blisko tego, bo 8 lat ;p tyle, że ja oglądałam wieczorem, i była kłótnia z rodzicami czy "Zbuntowany anioł" czy "Jeden z dziesięciu";D przeraża mnie to, bo uważam, że sama niektórych scen z tego serialu nie pokazałabym dziecku w tym wieku, jak patrzę na to z perspektywy lat.

ocenił(a) serial na 10
bishop_filmaniak

około 7-8 lat :D Pamiętam, że zawstydzałem się gdy oglądałem to z kimś jak były jakieś pocałunki itp. :D

ocenił(a) serial na 10
mtek9

podobnie jak gametr też 6-7 lat :), pokemony też pamiętam :D

ocenił(a) serial na 9
bishop_filmaniak

Ja miałam 12-13 lat i pamiętam, jak wieczorem zawsze chodziłam do koleżanki mieszkającej parę domów dalej i oglądałyśmy razem. Eh, piękne czasy! ;D

ocenił(a) serial na 7
bishop_filmaniak

Kurcze pamiętam, że pierwszą telenowele zaczęłam oglądać w wieku 7 lat ale to była Paloma, ale zbuntowany anioł był chyba jakoś zaraz po Palomie to pewnie miałam z 8 ;)

ocenił(a) serial na 10
ClaudiaCentre

Ja miałam 6 lat

kinomanka_13

Ja miałam 8 lat :)

ocenił(a) serial na 8
Lineczka_filmweb

Ja Zbuntowany Anioł oglądałam gdy był emitowany w latach 19 listopada 2004–18 stycznia 2006.
W 2004 roku miałam 8 lat :P

bishop_filmaniak

Ja miałam 11-12 i pamietam bardzo dobrze. Teraz mam ponad 20 i nadal z chęcia powróciłam do oglądania jej :))))

bishop_filmaniak

I masz racje zgadzam sie, głupszej pory emisji to wymyslec nie mogli. Dla kogo ta godzina? Ani dla uczniów ani dla tych co pracuja, wychodzi na to ze dla bezrobotnych nie majacych nic do roboty chyba, no ale w ten sposob wysokiej ogladalnosci to nie bedzie napewno. Najlepiej zeby puscili tak o 19 po zaginionym swiecie, ktory tez ogladam :)))

monia198923

Również pamiętam z dzieciństwa "Zaginiony świat" i mimo,iż pozostał mi do niego sentyment to jakoś teraz niespecjalnie chce mi się go znowu oglądać.A co do "Zbuntowanego anioła" to pozostaje jedynie mieć nadzieję,że ludzie którzy ustawiają program w tv w końcu pójdą po rozum do głowy i będą emitować go o jakiejś normalniejszej porze(najlepiej ok 19).Niech się pozbędą jakichś badziewi których i tak nikt nie ogląda a kultowego anioła dadzą na jego miejsce;)

ocenił(a) serial na 10
cocoatea

Miałam 10-11 lat i dzięki temu sporo pamiętam. Zawsze oglądałyśmy w gronie koleżanek :)

ocenił(a) serial na 8
marta905

Ja miałam 5-6 lat. Dokładnie pamiętam, jak oglądałam go z babcią, a mama zawsze się dziwiła, jak my to mogłyśmy oglądać. Ale tak z perspektywy czasu (podobnie jak ktoś wyżej), dziwię się, że w ogóle pozwolili takiemu smarkaczowi oglądać taki serial. : D

ocenił(a) serial na 5
bishop_filmaniak

Ja miałam 8.

bishop_filmaniak

ja miałam 7 i 8, ehhh to były czasy :)

Salvamee

Ja tak samo :)

ocenił(a) serial na 10
bishop_filmaniak

Miałam 5-6 lat :)
Fajnie tak obejrzeć jeszcze raz. Od tamtej pory nie obejrzałam ani odcinka, więc wszystkie wspomnienia piorunem wracają i okres dzieciństwa mi się przypomina... taki tamtejszy klimat... ;)

bishop_filmaniak

Miałam 10 lat.. :) Jak żyję nie zapomnę. Oglądałam razem z koleżanką po sąsiedzku. Potem zawsze przed zabawą lalkami była kłótnia, która będzie Mili i który ken będzie Ivem! :D :D :D
Ani Posłaniec szczęścia, ani dziki księżyc, ani z głową w chmurach czy Alvaro nigdy nie wzbudziły takich emocji jak Zbuntowany :D
Serial dzieciństwa, mogę to przyznać z czystym sumieniem.
Teraz włączam puls2 o 21 30 i normalnie jestem z 15 lat młodsza... :)

ocenił(a) serial na 8
bishop_filmaniak

Miałam z 15/16 lat jak zaczęli go w TV emitować, bardzo był wciągający, każdy odcinek oglądałam.

bishop_filmaniak

6 lat miałam, aż trudno uwierzyć :) Najlepsza telenowela na wieki wieków. Również żałuję, że niestety serial jest emitowany 12.30-14.30. Myślę, że gdyby puszczali go później, to oglądalność byłaby większa i absolutnie nikt by nie narzekał.

ocenił(a) serial na 10
Goszka_

Puszczają go później, od poniedziałku do czwartku na puls2 o 21.30 ;)

bishop_filmaniak

Jaj jak to dawno było *_* miałam też gdzieś mniej więcej 8 -9 lat.Zawsze oglądałyśmy go z kuzynką, Była to jedna z dwóch telenowel jakie obejrzałam jak do tej pory ( Bo ten sam duet telenowelowy musialam jeszcze obejrzeć w sos mi vida) i z chęcią bym teraz sobie ją znowu poogladała ale caly mój plan rujnuje ta godzina emisji:( CytrynOOwkaxD
to leci o 21.30 na pulsie2??oOOO ja sie natknęłam na zbuntowanego ale gdzieś w godzinach 13-14

ocenił(a) serial na 3
amelka2602

o 13 leci na zwykłym pulsie

gamertr

czyli leci na obu pulsach z tym ze na drugim o fajniejszej porze ^^ jak fajnieee *_*

bishop_filmaniak

Miałam wtedy 8 lat,jak ten czas leci ;)

Angel24

dobrze,że poszli po rozum do głowy i dali Zbuntowanego wieczorem na Pulsie 2. co prawda jest tam mała obsuwa i puszczają kilka odcinków wstecz ale co tam.najważniejsze ,że w ogóle można go sobie obejrzeć i powspominać stare dobre czasy :)

ocenił(a) serial na 9
bishop_filmaniak

miałam 10 lat i oglądałam z dużo starszymi siostrami, one już były wtedy dorosłe. było wesoło ;)

ocenił(a) serial na 9
bishop_filmaniak

Ja miałam 14/15, ale pamiętam, że oglądała cała rodzina (:

petit_fleur

Ja miałam 15/16, ach co to były za czasy, wydaje się jakby to było niedawno, a tak naprawdę to już inna epoka :) naprawdę, śmiałam się z rodziców jak wspominali lata 80te, a teraz ja mam swoje lata do wspominania, lata 99/2000.

ocenił(a) serial na 10
justa_js

oj nie pamietam ale bylam bardzo mała że mało pamietam co tam było :p ale teraz znów to oglądam a mam 16 lat :)

ocenił(a) serial na 3
Ama97

jestes rocznik 98? no to miałaś rok 2 lub 3 lata, wątpię żebyś coś pamiętała gdy pierwszy raz był emitowany ale ok, chyba ze mówisz gdy za drugim razem ;P

ocenił(a) serial na 10
gamertr

w polsce był później emitowany! :D

ocenił(a) serial na 3
Ama97

w 2000 i 2001

ocenił(a) serial na 10
gamertr

nie wiem kiedy dokładnie to oglądałam ale pamiętam trochhę z tego i jak w ostatnim odc matką okazała sie zakonnica to mi najbardziej utkwiło :D i jestem z 1997 roku :D

ocenił(a) serial na 9
Ama97

ja miałam chyba 7 i jedyne co z niego pamiętam to imiona bohaterów i kto z kim romansował :D a jak teraz czytam kim są rodzice Mili to aż mi zaraz oczy z wrażenia wyjdą :D

Ama97

czyją matką? :O

moviefun006

oj, to miało być pytanie do "Ama97" :)

ocenił(a) serial na 10
moviefun006

Milagros matką milagros okazuje sie jakaś zakonnica :o masakra może to Rosalio ukryta pod habitem :) ale pojęcia nie mam :o

Ama97

To ona żyje? Przecież miała umrzeć podczas porodu;/ Ten serial jest pełen tajemnic xD

petit_fleur

Ja tez mialam 14/15 lat..heh to byly czasy:)

petit_fleur

U mnie też oglądała cała rodzina, miałam wtedy 12 lat i byłam zachwycona historią Mili :P

bishop_filmaniak

Ja 5-6 lat xD

bishop_filmaniak

Ja miałam 16 lat i to był hit w naszym liceum hehe

bishop_filmaniak

Koło 11, uwielbiałam ten serial ;]
Teraz jak go puszczają na Pulsie2 czasem oglądam i nadal mnie śmieszy ;)