Pytam gdyż ciekawi mnie jaki jest przedział wiekowy osób oglądających ten serial na tym
forum.Szkoda tylko,że puszczają go w takim głupim czasie antenowym ponieważ większość osób
ze względu na obowiązki nie będzie mogło go sobie znowu oglądać:(Najgorsze ,że i powtórki
puszczają o idiotycznej porze no ale cóż zrobić?Najważniejsze iż będzie można raz jeszcze
obejrzeć z sentymentem kultowy serial dzieciństwa(oglądanie na kompie to nie to samo).
w Polsce był emitowany pierwszy raz w 2000 i 2001 roku więc 6 i 7 lat :P
oglądało się na przemian z Pokemonami przed szkołą rano XD
;0) 6,7 lat Jakbym czytała o sobie. Miałam świra na punkcie pokemonów... ale kto wtedy nie miał :)
Zbuntowanego oglądałam zawsze po szkole z babcią... to były czasy xD
ja miałam też blisko tego, bo 8 lat ;p tyle, że ja oglądałam wieczorem, i była kłótnia z rodzicami czy "Zbuntowany anioł" czy "Jeden z dziesięciu";D przeraża mnie to, bo uważam, że sama niektórych scen z tego serialu nie pokazałabym dziecku w tym wieku, jak patrzę na to z perspektywy lat.
około 7-8 lat :D Pamiętam, że zawstydzałem się gdy oglądałem to z kimś jak były jakieś pocałunki itp. :D
Ja miałam 12-13 lat i pamiętam, jak wieczorem zawsze chodziłam do koleżanki mieszkającej parę domów dalej i oglądałyśmy razem. Eh, piękne czasy! ;D
Kurcze pamiętam, że pierwszą telenowele zaczęłam oglądać w wieku 7 lat ale to była Paloma, ale zbuntowany anioł był chyba jakoś zaraz po Palomie to pewnie miałam z 8 ;)
Ja Zbuntowany Anioł oglądałam gdy był emitowany w latach 19 listopada 2004–18 stycznia 2006.
W 2004 roku miałam 8 lat :P
Ja miałam 11-12 i pamietam bardzo dobrze. Teraz mam ponad 20 i nadal z chęcia powróciłam do oglądania jej :))))
I masz racje zgadzam sie, głupszej pory emisji to wymyslec nie mogli. Dla kogo ta godzina? Ani dla uczniów ani dla tych co pracuja, wychodzi na to ze dla bezrobotnych nie majacych nic do roboty chyba, no ale w ten sposob wysokiej ogladalnosci to nie bedzie napewno. Najlepiej zeby puscili tak o 19 po zaginionym swiecie, ktory tez ogladam :)))
Również pamiętam z dzieciństwa "Zaginiony świat" i mimo,iż pozostał mi do niego sentyment to jakoś teraz niespecjalnie chce mi się go znowu oglądać.A co do "Zbuntowanego anioła" to pozostaje jedynie mieć nadzieję,że ludzie którzy ustawiają program w tv w końcu pójdą po rozum do głowy i będą emitować go o jakiejś normalniejszej porze(najlepiej ok 19).Niech się pozbędą jakichś badziewi których i tak nikt nie ogląda a kultowego anioła dadzą na jego miejsce;)
Miałam 10-11 lat i dzięki temu sporo pamiętam. Zawsze oglądałyśmy w gronie koleżanek :)
Ja miałam 5-6 lat. Dokładnie pamiętam, jak oglądałam go z babcią, a mama zawsze się dziwiła, jak my to mogłyśmy oglądać. Ale tak z perspektywy czasu (podobnie jak ktoś wyżej), dziwię się, że w ogóle pozwolili takiemu smarkaczowi oglądać taki serial. : D
Miałam 5-6 lat :)
Fajnie tak obejrzeć jeszcze raz. Od tamtej pory nie obejrzałam ani odcinka, więc wszystkie wspomnienia piorunem wracają i okres dzieciństwa mi się przypomina... taki tamtejszy klimat... ;)
Miałam 10 lat.. :) Jak żyję nie zapomnę. Oglądałam razem z koleżanką po sąsiedzku. Potem zawsze przed zabawą lalkami była kłótnia, która będzie Mili i który ken będzie Ivem! :D :D :D
Ani Posłaniec szczęścia, ani dziki księżyc, ani z głową w chmurach czy Alvaro nigdy nie wzbudziły takich emocji jak Zbuntowany :D
Serial dzieciństwa, mogę to przyznać z czystym sumieniem.
Teraz włączam puls2 o 21 30 i normalnie jestem z 15 lat młodsza... :)
Miałam z 15/16 lat jak zaczęli go w TV emitować, bardzo był wciągający, każdy odcinek oglądałam.
6 lat miałam, aż trudno uwierzyć :) Najlepsza telenowela na wieki wieków. Również żałuję, że niestety serial jest emitowany 12.30-14.30. Myślę, że gdyby puszczali go później, to oglądalność byłaby większa i absolutnie nikt by nie narzekał.
Jaj jak to dawno było *_* miałam też gdzieś mniej więcej 8 -9 lat.Zawsze oglądałyśmy go z kuzynką, Była to jedna z dwóch telenowel jakie obejrzałam jak do tej pory ( Bo ten sam duet telenowelowy musialam jeszcze obejrzeć w sos mi vida) i z chęcią bym teraz sobie ją znowu poogladała ale caly mój plan rujnuje ta godzina emisji:( CytrynOOwkaxD
to leci o 21.30 na pulsie2??oOOO ja sie natknęłam na zbuntowanego ale gdzieś w godzinach 13-14
dobrze,że poszli po rozum do głowy i dali Zbuntowanego wieczorem na Pulsie 2. co prawda jest tam mała obsuwa i puszczają kilka odcinków wstecz ale co tam.najważniejsze ,że w ogóle można go sobie obejrzeć i powspominać stare dobre czasy :)
miałam 10 lat i oglądałam z dużo starszymi siostrami, one już były wtedy dorosłe. było wesoło ;)
Ja miałam 15/16, ach co to były za czasy, wydaje się jakby to było niedawno, a tak naprawdę to już inna epoka :) naprawdę, śmiałam się z rodziców jak wspominali lata 80te, a teraz ja mam swoje lata do wspominania, lata 99/2000.
oj nie pamietam ale bylam bardzo mała że mało pamietam co tam było :p ale teraz znów to oglądam a mam 16 lat :)
jestes rocznik 98? no to miałaś rok 2 lub 3 lata, wątpię żebyś coś pamiętała gdy pierwszy raz był emitowany ale ok, chyba ze mówisz gdy za drugim razem ;P
nie wiem kiedy dokładnie to oglądałam ale pamiętam trochhę z tego i jak w ostatnim odc matką okazała sie zakonnica to mi najbardziej utkwiło :D i jestem z 1997 roku :D
ja miałam chyba 7 i jedyne co z niego pamiętam to imiona bohaterów i kto z kim romansował :D a jak teraz czytam kim są rodzice Mili to aż mi zaraz oczy z wrażenia wyjdą :D
Milagros matką milagros okazuje sie jakaś zakonnica :o masakra może to Rosalio ukryta pod habitem :) ale pojęcia nie mam :o