Wszystkie odcinki obejrzałam, nawet z powtórkami :D Bardzo mi się podobał :)
Ja miałam z siedem lat oglądałam ten serial z mamą. Strasznie mi się podobał. Jeszcze pamiętam niektóre momenty
Pierwszy facet w temacie ^^.
Heh, kilka lat temu również widziałem na Polsat była to chyba pierwsza i jedyna telenowela która przypadała mi do gustu.
Muszę spróbować go obejrzeć po tych latach.
ja się wychowałam na tym serialu. i zgadzam się z Przedmówcą - jedyna telenowela którą da się przegryźć. Bardzo lekki ;d wszystkie obecnie zapuszczane telenowele .... szkoda słów
Drugi facet :P
Oglądałem go z siostrą. Miałem w tedy może 7-8 lat. Od pierwszego do ostatniego odcinka obejrzałem ;) Fajny serial ale teraz bym go ponownie nie obejrzał ^^
swietna telenowelka jedyna ktora mi sie podobala i jedyna ktora obejrzalem od dechy do dechy
Ja tą telenowelę wspominam z dzieciństwa, była rewelacyjna. Pamiętam, że na jednego faceta mówili "Bobi" i z tego się śmiałam bo mi je śmiesznie kojarzyło ale nie znalazłam nikogo takiego na liście aktorów. Może ktoś wie jak nazywał sie ten aktor? A poza tym to mogliby puścić znowu ten serial. Teraz już nie ma takich telenowel, a te które są są beznadziejne i nie oglądam ich.
pamiętam bobiego tak mówili na przyjaciela iva, ale nie mogłam znaleźć tego aktora
już wiem, że Bobim był Pablo Rapallo :)
od pewnego czasu oglądam serial ponownie w internecie i podoba mi się tak jak za dawnych czasów, fakt jest parę szczegółów które teraz rażą w oczy ale to pikuś z porównaniem z innymi tego typu telenowelami