PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39105
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

Jako małolat oglądałem ten serial w tv i ostatnio przypomniały mi się czasy dzieciństwa ,i doszedłem do wniosku, że chciałbym jeszcze raz oglądnąć i przypomnieć sobie ten telenowelę. Chętnie oglądnąłbym go jeszcze raz w telewizji. Może jakaś stacja go kiedyś puści. Kto uważa podobnie??

ocenił(a) serial na 10
MacPherson

ja! :D

MacPherson

Ja tak samo! Wie może ktoś gdzie go mogę obejrzeć w internecie albo skąd ściągnąć??

ocenił(a) serial na 10
wiesiak

kino5 . pl :)

UwagaGryze

Dzięki sprawdzę :D

ocenił(a) serial na 10
wiesiak

na pewno działa, oglądam 65 odcinek :D

ocenił(a) serial na 10
UwagaGryze

a ja na youtube :D

wiesiak

ja tez chętnie bym go obejrzała i kilka innych starszych telci a ściągnąć można na chomiku.pl jak ktoś ma konto

MacPherson

Tez zdarzało mi sie ogladac ten serial ^^ Az sam sie dziwie ^^ ale mlody i glupi bylem ile ja tam mialem lat z 10 moze 11 , ale to jest jeden z niewielu seriali ktory ogladalem i nadal go mniej wiecej pamietam ^^ Ale czy od nowa go puszczac w TV to raczej nie ... a nawet jesli to by puscili go pewnie znowu z rana wiec i tak by 90% nie mogla obejrzec ^^ Chyba ze bezrobotni

Darthalex

Bezrobotni lub kobiety w ciąży. Z reszta kobietki lubią takie latynoskie seriale, Ja za takowymi nie przepadam, lecz do ZA mam jakiś sentyment ^^

ocenił(a) serial na 6
MacPherson

Też to oglądałam jak byłam mała :) Strasznie bym chciała znowu to oglądnąć :D
Zamiast puszczać niektóre bezsensowne polskie seriale na tvnie , mogliby o sensownych porach puścić "Zbuntowanego anioła". Sądzę, że wiele osób tak jak my, chciałoby przypomnieć sobie losy Mili i Iva :) I razem z tym powspominać czasy dzieciństwa .

MacPherson

jak najbardzie jestem za, miałem wtedy 6 lat coś tam pamiętam, ale teraz by mogli jeszcze raz puścić ;)

ocenił(a) serial na 7
MacPherson

Na YouTube są chyba wszystkie odcinki z lektorem :) Też uwielbiałam tą telcię choć całej nie obejrzałam, trochę jednak ma dużo tych odcinków jak na telenowelę ale kto z nas nie lubił Mili i Iva, ich miłości, kłótni i wszystkiego po kolei ;dd

ocenił(a) serial na 10
MacPherson

Uwielbiam ten serial i jestem za tym żeby znowu go puścili w telewizji !!! Najlepiej żeby wyemitowała go polsat lub tvn ale, może prędzej ta pierwsza by to zrobiła. Jak by godziną emisji była godzina 18 to wielu którzy, docenili ten serial z dzieciństwa na pewno z chęcią po raz kolejny bo, go sobie zobaczyli żeby go sobie przypomnieć.

ocenił(a) serial na 8
MacPherson

Chętnie bym obejrzała w TV ;D nie widziałam gdzieś z 10 lat temu serialu ;] fajnie było by wrócić wspomnieniami do tamtych czasów ;]

ocenił(a) serial na 10
MacPherson

jaaaaaaaaaaaaa ! :D KOCHAŁAM GO :]

ocenił(a) serial na 7
MacPherson

Oczywiście ja również :)))))) na youtube to nie to samo co w telewizji :)