PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39112
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

jak ktoś wogóle może to oglądać i tą brzydką Milagros totalne
dno aktorskie

Katherine

no zgadzam sie nie przepadam za telenovelami i wszystkie sa na tej samej zasadzie...poprostu Kupa

Katherine

nie zgadzam się z wami ta telenowela jest super! a jeśli się wam nie podoba to czemu wchodzicie na tę stronę??

iza4501

według ciebie telenovele są superr bo nic oprucz oglądania
takich głupot nie oglądasz telenovele nie daja żadneo przykładu oprucz
zdrad, łez ........

Katherine

Nie Bąź dziFFna, Masz Coś z Głoffoł, ZbunTowanY Aniołek wymiata.
NaPIsz LepIEj oco cI chodźi z TyM sze nie Daje zadneko przykładu,
Myśleł że tFooje Zaszuty soł beS podztawne :P :P

Mandarynia

OOOOOOOOOOOO zwaliłas mnie z nóg a co może inni nie lubią oreiro
i mandaryny są nudne i n atej samej fali płacz zdrady itp.

ocenił(a) serial na 3
Mandarynia

Boże, widzisz i nie grzmisz....Dziewczyno,pisz jak normalny czlowiek,bo dwa razy dlużej czyta się takie glupie posty jak twoje!

Zbuntowany Anioł dobrym serialem??Pfff...obejrzyj sobie Supernatural,to dowiesz się co to jest dobry serial....

ocenił(a) serial na 3
iza4501

Bo mamy prawo wyrazić swoje zdanie.Proste,prawda?

ocenił(a) serial na 9
Katherine

Nie patrz jak ktoś wygląda bo nikt nie jest idealny. Miraglos jest zabawna i zwariowana i to mi sie w niej podoba ale nie oglądam tego serialu!

Nalogol

Dla mnie telenowela jest super. A natalia gra świetnie :)

Katherine

Popieram katherine DZiecko to ty serial jest głupi i denny telenovele nadają na jedną falę http://www.youtube.com/watch?v=IO8c5LNa5Gs&search=natalia%20oreiro [www.youtube.com/watch?v ...]

http://www.youtube.com/watch?v=BIgF1yN75YA&search=natalia%20oreiro [www.youtube.com/watch?v ...]

http://www.youtube.com/watch?v=YuwlTbN4f7w&search=natalia%20oreiro [www.youtube.com/watch?v ...]

http://www.youtube.com/watch?v=aiQJZzkr0jE&search=natalia%20oreiro [www.youtube.com/watch?v ...] -fe te tluste włosy Facunda

ocenił(a) serial na 10
LOve_tOM

Dla mnie ta telenowela jest bardzo fajna. Ale z jednym się z wami zgodze. W większoście telenowele to jeden, oklepany scenariusz. Ogólnie nie lubie brazylijskich tasiemców, ale akurat argentyńskie produkcje Natalii bardzo :)
Nie podoba mi sie że ktokolwiek chce narzucic komus swoje zdanie. Każdy ma prawo do ogladania co tylko chce a o gustach mówić się nie powinno :) Ja bardzo lubie ta telenowele i nic tego nie zmieni.

Pozdrawiam

Inka_2

uuu nawet wie jak napisac telenowela po hiszpansku

ocenił(a) serial na 10
LOve_tOM

A mi się podoba "Zbuntowany anioł" i Milagros i jej styl ubierania się, a np. nienawidzę Tokio Hotel. Mogę wyrazić swoje zdanie.

ocenił(a) serial na 7
Katherine

Bez przesady, każdy lubi to, co lubi. Chyba seriali na romantice nie widziałeś, to dopiero są nudy ;)
Co do Zbuntowanego anioła, da się obejrzeć, jak nie ma czego innego do roboty. po prostu kolejny argentyński serial, ale też nie fatalny, jak niektórzy to oceniają :)

ocenił(a) serial na 8
Katherine

Ta telenowela jest extra i ja zdania nie zmieni. Co do aktorów to trudno powiedz Natalia Oreiro grs bohaterki z bardzo podobnym charakterem wiec nie pokazało na co jej stac...cos jednak w tym jest ze ten serial miał taką wielką oglądalność i połowa Polski spiewała cambio dolor

ocenił(a) serial na 8
Katherine

jeśli to takie dno, to czemu zawracasz sobie nią głowę? z tego co piszesz mozna wywnioskowac ze jednak coś nie coś oglądałaś.

ocenił(a) serial na 9
Katherine

jekieś problemy?skoro nie lubisz serialu to po prostu się na nim nie wyzywaj tylko napisz coś miłego o tym który Ty lubisz. Nie ma dobrych filmów. Nie ma. Wszystkie maja te same wątki. Wg mnie ta telcia jest bardzo fajna. Oreiro jest pozatym bardzo piekna ma nie typową urodę. Nie musi Ci się podobać ale po co odrazu zjeżdżać całą telenowele? jak dla mnie są one głupie i zdaję sobie z tego sprawe ale i tak ją lubie i oglądałam:P

Katherine

JAK CI SIĘ NIE PODOBA TO NIE MUSISZ TU WCHODZIĆ I ZOSTAWIAĆ POSTÓW.KAŻDY WOLI INNE RZECZY.

Katherine

straszne łajno, ze zbutwiałego anioła i to gówno ma średnią ocen pow. 8 niesamowite...

ocenił(a) serial na 10
Pan_Diament

no to ciekawe jaki według ciebie to świetny film ta telenowela jest zachwycająca nie będę ci opowiadać o czym tak naprawdę jest bo tu nie chodzi o jakieś zakłamane zdrady oszustwa i wylewanie łez tu chodzi o coś więcej trzeba tylko zrozumieć i nie mówicie że to coś oglądają jacyś ludzie o niskim poziomie intelektualnym co nic poza tym nie robią ponieważ oglądałam ten serial trzy razy a w szkole mam średzią 5,6 czy to jest beznadziejna średnia wiem że zawsze może być lepiej ale założę się że ty nie możesz się tym pochwalić!!!

Peyton_9

i tu widać że nie zawsze duża wiedza (srednia 5,6)idzie w parze z inteligencją

ocenił(a) serial na 10
Pan_Diament

hehe. To był jedyny serial, w który sie wciągnęłam. Specjalnie inteligentny nie był, fakt, ale przyjemnie się go oglądało. To było ładnych parę lat temu, więc pewnie i ja błam nieco bardziej dziecinna, ale mam sentyment do tego serialu nadal.
Ja uważam, że Natalia była bardzo ładna.Ale jak tę grzywke sobie zrobiła....

fantyna_2

ale tu maja straszne problemy niektorzy, ja kocham telenowele a Zbuntowany był super!!!jak sie komus nie podoba to niech tu nie wchodzi mam nadziej ze jeszcze puszcza go w telewizji