PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39111
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

Dałam tej telenoweli 10/10 z sentymentu. Oglądałam to jak miałam 5/6 lat i jak to dziecko - podobało mi się. No, a teraz jak oglądam to mam ochotę spoliczkować Milagros. Jak można być aż tak żałosną? Ivo traktuje ją jak pierwszą lepszą, ciągle obraża, rani i poniża, a ta dalej robi do niego maślane oczy i liże się z nim na każdym kroku ;/ Ja już dawno bym go kopnęła w 4-ry litery.

ocenił(a) serial na 10
Lenkaaa_93

Milagros to zajebista postać, żałosną postacią to jest Luiza, Marta i Andrea. Zgadzam się z tobą że telenowela 10/10 ale z tym że Milagros dla ciebie jest żałosna to nie.

ocenił(a) serial na 8
Lenkaaa_93

Milagros jest zakochana więc łyka każdą bzdurę i ma do tego prawo w końcu ma tylko 18 lat i nigdy nie miała żadnego chłopaka, całe życie spędziła w klasztorze więc zwyczajnie nie zna życia i nie wie jacy są ludzie, można powiedzieć że jest naiwna jak dziecko ale nie że jest żałosna.
Żałosny to jest ten cały Ivo który z jedną się zaręcza a do drugiej wzdycha i nie może się zdecydować na żadną (jest bardziej doświadczony więc już powinien wiedzieć czego chce od życia).

Lenkaaa_93

Słuchaj mogłabyś spoliczkować tych którzy pisali scenariusz :) Natalia grała swoją rolę tak jak miala zapisane a nie według swojego widzi mi się.

djbasstronic

Chodziło mi o to, że z chęcią 'spoliczkowałabym jej postać - Milagros', a nie Natalię ;p

ocenił(a) serial na 8
Lenkaaa_93

Bez przesady. To jej pierwsza miłość. A jeśli chodzi o Iva to zachowywał się chamsko np. z zakładem czy z udawaniem, że Milagros jest jego dziewczyną, ale za każdym razem dostawał od niej nauczkę.
On kobiety traktował przedmiotowo, to dzięki Milagros się zmienił. Żył jak pączek w maśle, był rozpieszczony i myślał, że mu wszystko ujdzie płazem. Na szczęście zmienił się i okazało się, że jest świetnym facetem. Ludziom daje się drugie szanse.

ocenił(a) serial na 6
Lenkaaa_93

Też tak mam.

ocenił(a) serial na 8
Lenkaaa_93

Dokładnie, zgadzam się. W ogóle cały ten wątek wojny pomiędzy Milagros i Andreą jest dla mnie żałosny... no bo o co, czy raczej o kogo, one walczyły? O niedojrzałego emocjonalnie bawidamka, który nie traktował poważnie żadnej z nich? Czy warto było?
Wiem, że na końcu telenoweli Ivo zmienił się dla Mili, ale to tylko telenowela. W prawdziwym życiu tacy ludzie rzadko się zmieniają.

Lenkaaa_93

Tak jak w życiu, kobiety też idą do drani, są poniewierane i wracaja.. :)