KOgo bardziej lubicie ?
-Pablo (przystojniak ,wredniak , przyjaciel /sojusznik żyrafy )
-Ivo (kobieciasz ,z krótkimi włosami przystojniak)
Ramon ...he niepoprawny romantyk:)za Socorro życie by oddał:)A po za tym wolę Iva w końcu zmądrzał po prostu swego czasu był głupim paniczem z bogatego domu który przeszedł metamorfozę/przemianę charakteru dzięki Milagros...Pablo juz miał jad we krwi a żmija człowiekiem nie będzie...
No ja właściwie to nie mam pojęcia xD Mam słabość do jednego i drugiego i kurczę naprawdę ciężko mi wybrać. :o
Najbardziej lubię : Ivo, Pabla, Damiana, Federica, Ramona,Bernarda,Sergia. A najbardziej uwielbiam Rockego on mnie zawsze do łez bawi , a najbardziej mnie rozbawił wtedy jak się na murzyna zrobił.
Wiecie, może ja dziwna jestem, ale Damian jest fajny xD A facet ma pewnie ze 40lat a ja 24 i ostatnio gustowałam tylko w ... młodszych xD Teraz tak sobie oglądam i te jego ciemne interesy, taka sprytna szczwana osobowość są naprawdę fajne! Tylko chyba niski facet. W sumie nie to, że mnie kręci starsznie, ale jest fajną postacią męską, ciekawszą niż te młodsze jak Ivo czy Pablo
był taki odcinek kiedy Marta nie miała problemu z dunga, dunga z Federickiem ale z jakiegoś powodu nie wyszło z resztą Marta w tych sprawach to kopia Andreii