Witam. Poszukuje tytułu pewnej telenoweli. Wiem, że to nie jest odpowiednie forum do tego, ale jest bardzo uczęszczane i mam nadzieje, że ktoś mi pomoże. Pamiętam, że była ona emitowana na tvn (ale moge sie mylić) Więc akcja działa się na jakimś ranczo (lub coś podobnego) i był tam wdowiec/rozwodnik, z dziećmi, który zakochał się w pięknej dziewczynie (nie była ona z biednego domu, on tez nie) o ile dobrze pamiętam miała ona na imię Isabela. A wdowiec/rozwodnik był mężczyzną po 30tce, dzieci miał odchowane, nosił kapelusz i miał wąsa, i był bardzo przystojny.
Pamiętam wątek, że on i ta "Isabela" byli zakochani i wszystko się układało i oczywiście pojawiła się jakaś kobieta, która chciała ich rozdzielić i weszła mu pod prysznic, a on nieświadomy tego, że to ktoś inny (gdyż Isabela miała do niego dołączyć) zaczął się z nią całować i zobaczyła to Isabela i rozstali się, ale na końcu wrócili i było wesele i happy end. Mogłam troche pomylić fabułe, bo na prawde leciało to dawno. Wiem, że mało tych szczegółów, ale może ktoś skojarzy, bo ja od dawna szukam tej telenoweli i nie daje mi to spokoju, że nie potrafie sobie tytułu przypomnieć. A i dodam, że tytułem na pewno nie było imię głównej bohaterki.
Nie niestety to nie to;/ Dodam, że ta dziewczyna mogła inaczej się nazywać, bo naprawde nie pamiętam. Jeżeli nikt nic nie kojarzy to świat się nie zawali;) Może kiedyś uda mi się to znaleść.
P.s. nowis4 dzięki za fatyge;)