PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39098
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

To były czasy...)

użytkownik usunięty

Ostatnio przypomniałam sobie o serialu,który bardzo lubiłam oglądać-Zbuntowanym aniele :) Przypomniało mi się całe dzieciństwo,aż wierzyć się nie chce,że minęło już 9 lat.Niby jest to (jak przystało na telenowele) serial przeznaczony dla osób co najmniej większych niż 9latkowie (bo w takim byłam wieku i myślę,że wiele innych fanów tego serialu także ;)) a jednak tak wiele młodych dzieciaków zainteresował.Bardzo fajnie byłoby przypomnieć go sobie raz jeszcze,bo mimo,że oglądało się go gdy tylko pojawiła się emisja,to z biegiem lat wiele się nie pamięta.Mam nadzieję,że jeszcze kiedyś będzie okazja go zobaczyć ! Pozdarwiam :)

Tak, ja sobie własnie wczoraj o nim przypomniałam. zupełnie bez powodu.
Pamiętam, te dziewięć lat temu, codziennie, kiedy rodzice wracali z pracy, oglądaliśmy dzień w dzień przygody młodej Milagros. Potem, kiedy weszły powtórki, oglądałam je z babcią.
Ah, mogliby to puścić jeszcze z raz ;)

użytkownik usunięty
paczek93

Mam nadzieję,że jeszcze o obejrzymy w tv...

ocenił(a) serial na 6

Od 24 grudnia na antenie Zone Romantica o godzinie 15.00 i 20.00 powtórki meksykańskiego remaku Zbuntowanego anioła- Do diabła z przystojniakami, ciekawa jestem, czy odniesie podobny sukces

Też pamiętam jak kiedyś go oglądałam. Ile to lat minęło... ;]] Nie przegapiłam chyba żadnego odcinka.