ogladalam ostatno z nudow ze 3 odcinki tej jakze zachwalanej telenoweli i widze ze to dla dzieci
do lat 9,absurdów masa,ale po jednej scenie przelaczylam kanal i wiecej widziec nie chce-
wlascicielka rezydencji kaze zrobic kolacje dla jakichs tam specjalnych gosci,no i kucharka robi
indyka,kawior i inne,a tu słuzaca daje gosciom ziemniaki z parówkami i z reszta słuzby wpierdala
kawior.to jest tak zalosne i nierealne ze nie jest ani troche smieszne,to robienie z widza debili do
kwadratu.dziekuje
a która telenowele jest w 100% życiowa? Ta jest połączeniem komedii i dramatu więc nie wiem o co cho :P
Bo przecież telenowele to są ambitne produkcje dla wymagających widzów.
W każdej telenoweli są do bólu płaskie postacie z do bólu płaskimi problemami, które ciągną się przez kilkadziesiąt odcinków.
Ja oglądałam ten serial jak miałam właśnie 9 lat i bardzo miło wspominam ;). Lubię nawet teraz, wzbudza pozytywne emocje, przypomina się dzieciństwo, postacie są jak starzy znajomi ;). To w sumie jest taka telenowelo-komedia, więc mogą wystąpić sytuacje dziwne/komiczne/nierealne, zresztą nie ważne, nie bierzmy wszystkiego zbyt poważnie, od tego jest inny gatunek filmów ;)