PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39102
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

dlaczego ?

ocenił(a) serial na 10

Dlaczego Mili była nie lubiana przez Luizę, Victorię, Martę ? Przecież większość ją lubiła, a Federico ją trochę lubił. Dziwi mnie że Victoria nie lubiła Mili jak ona prosiła ją żeby była świadkiem na jej i Morgana ślubie ?

kinomanka_13

hmmm Mili była zbyt śmiała, zbyt prostacka dla Luisy, która uważała się za kogoś lepszego. Vicki również uważała się za kogoś lepszego i nie mogła znieść, że Mili wysoko nosiła głowę. A co do Marty to ona nikogo nie lubiła

ocenił(a) serial na 10
ewerika

Ogladalam odcinek 14 i bylo jak marta papugowala viki w sensie ze miala taka sama fryzure jak viki. Moze ona nikogo nie lubila ale z damianem to miala romans, czyli tylko damiana lubila.

kinomanka_13

Marta podlizywała się Vicky. Lubiła Damiana? Daj spokój ;) chciała zrzucić fartuszek. Był tylko środkiem prowadzącym do celu.

ocenił(a) serial na 10
ewerika

Aha to dzieki ze mi powiedzialas bo
ja sie dlugo zastanawialam czy marta woogle kogos lubi albo czy kocha damiana

ocenił(a) serial na 8
ewerika

Ona coś czuła do Damiena. Jasne, ważne było dla nie awansowanie w hierarchii społecznej, ale miała do niego słabość.

Lineczka_filmweb

no nie wiem... w którymś odcinku próbowała flirtować z Ramonem, bo myślała, że stał się milionerem

ocenił(a) serial na 8
ewerika

Tak, było tak. Nie zaprzeczam, że leciała na kasę, ale do Damiena miała słabość. Pożyczała mu kasę, ufała mu, była dość naiwna. Na swój sposób coś do niego czuła.