PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39097
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

dziwna

ocenił(a) serial na 10

dziwna jest ta Florencja, nie wiem co Ivo w niej widział i dobrze że się rozeszli bo Mili jest dużo lepsza, od Florencji, Pilar i Andrei.

kinomanka_13

Oj tam Florencja...tylko trochę przynudza:)Musimy się z nią pomęczyć kilkadziesiąt odcinków,ale jest na pewno dużo lepsza od tej wariatki Pilar. Andrea przecież jeszcze wyjdzie na ludzi,a Pilar nie nabierze rozumu i skończy jak skończy :)

kinomanka_13

Florencja hmm Masz racje z pytaniem co w niej widział ani ona jakaś piękna po prostu ładna, mocno przymulona, chyba się nie umiała śmiać , okazywać emocji , była zupełnie przeciętna ale w sumie to okazała się zaraz po cholito najbardziej w porządku wole od niej Pilar i te jej oczy wariatki

ocenił(a) serial na 5
niewidzialny_filmweb

Ja tam lubiłam Florencję.

ocenił(a) serial na 10
panna_x_filmweb

ja trochę lubiłam Florcię za urodę, ale była mocno przymulona i dobrze że się rozeszli.

ocenił(a) serial na 5
kinomanka_13

No właśnie. ja nie za bardzo lubię Mili, może dlatego wolałam Flor. Zresztą, za Ivo też nie przepadam.

ocenił(a) serial na 10
panna_x_filmweb

ja uwielbiam Mili tylko jej zemst nienawidzę, od którego odcinka nie będzie się woogle mścić. A w Ivo to się kochałam na zabój i w Pablo.

ocenił(a) serial na 10
panna_x_filmweb

ja uwielbiam Mili tylko jej zemst nienawidzę, od którego odcinka nie będzie się woogle mścić. A w Ivo to się kochałam na zabój i w Pablo.

ocenił(a) serial na 5
kinomanka_13

Pablo lubiłam, a między innymi z jego powodu Ivo i Mili nie ( powodów było kilka w sumie). Co do urody, to Natalię Oreiro lubię za nią. Jest bardzo ładna. A moją ulubioną i wg mnie najładniejszą aktorką latynoską jest Thalia.

ocenił(a) serial na 5
kinomanka_13

Pablo lubiłam, a między innymi z jego powodu Ivo i Mili nie ( powodów było kilka w sumie). Co do urody, to Natalię Oreiro lubię za nią. Jest bardzo ładna. A moją ulubioną i wg mnie najładniejszą aktorką latynoską jest Thalia.

ocenił(a) serial na 5
panna_x_filmweb

A serial słabo pamiętam, dawno widziałam, nie w całości, więc też trudniej mi go oceniać. Flor lubiłam, bo była wg mnie całkiem w porządku ( w przeciwieństwie do tej 1-szej narzeczonej Ivo, która go zdradzała z ojcem i w sumie chciała tylko kasy, bogatego chłopa). Może nie wyróżniała się, nie błyszczała na tle innych postaci, była w sumie taka przeciętna, normalna, trochę nudna- dla jednych to zaleta, dla innych wada.
Mnie te ciągłe szaleństwa Mili ( i innych postaci np. powtarzający się wątek pomysłów na superbiznes szofera i tego drugiego) w końcu znudziły, miałam dość po pewnym czasie, także akurat przymulenie Flor było dla mnie czymś pozytywnym. A całości nie oglądałam, tylko na wyrywki, jedne odcinki tak, innych nie.

ocenił(a) serial na 5
panna_x_filmweb

Jeśli lubisz Natalię i Facundo, to była potem jeszcze jedna telenowela z nimi w roli głównej. też na Polsacie.

ocenił(a) serial na 10
panna_x_filmweb

oglądam jesteś moim życiem, ta telenowela jest super. NIe mogę się doczekać kiedy Martin i Monita będą razem. Szkoda że tylko 3 aktorów ze zbuntowanego grało w tej telenoweli. Chciałabym żeby Oreiro, Arana i wszyscy aktorzy którzy jeszcze żyją zagrali w jakieś telenoweli wszyscy razem. Ale o tym można sobie pomarzyć, chciałabym dalsze losy Mili i Ivo jacy są po ślubie ale też można o tym pomarzyć .

kinomanka_13

Ja lubiłam Pilar. Oczywiście nie na końcu serialu, ale taką jaka była niedawno. Milagros była strasznie, strasznie dziecinna. Dzisiaj co ona wymyśliła żeby tylko rozdzielić Iva i Florencję, zachowywała się jak idiotka. Wkurza mnie ta jej przerysowana gestykulacja, darcie mordy, itp. Pilar też nie była zbyt poważna, ale była doroślejsza i na swój sposób urocza;)

ocenił(a) serial na 6
alien_2

Nie dość że infantylna, to jeszcze do tego hipokrytka. Pozuje na świętą "że woli być głodna niż kraść", a widzę że po raz kolejny KRADNIE (skrzypce Luisy, które były pamiątką po ojcu) i jeszcze jest na tyle bezczelna że przy złapaniu jej na gorącym uczynku, będzie wylatywać z mordą. Już nie wspomnę o tym, jak się błaźni latając za typem który traktuje ją jak zwykłą szmatę. Patrzy tylko żeby jej wsadzić i upokarza ją na każdym kroku (cieszyłam się jak dzisiaj wyśmiał ją w obecności Florencji). A ona się będzie teraz mścić jak małe dziecko, bo nie potrafi zachować się jak dojrzała osoba i skonfrontować się z nim twarzą w twarz, raz na zawsze.