to jednak nie będzie jeej matka tylko postawiona osoba.. :/ a matka mili w ostatnim odcinku okaże się że ona żyje i ukrywała się w zakonie ...
a co z tą kobietą co w zakonie się ukrywała ? Zmarła ? to nie będzie czasem matka przełożona ?
Nie na końcu po prostu rozmawiała po ślubie czy przed z ojccem Manuelem że mu dziękuje że dotrzymał tajemnicy :) Jak chcesz jeszcze coś wiedzieć to pytaj ;) a lubisz Do diabła z przystojniakami ?
to jest na yt wszystkie odcinki obejrzałam w wakacje tobie polecam :) :) lepsze od oryginału
to jak to sie stalo , ze wszyscy ja poznali ze jest Rosalio ? hmm troche smieszne . znala tyle szczegolow z zycia itp i jeszcze jest do niej podobna. A kto ja podstawil ?
Gustavo (przyjaciel Doménico Rizzo–ojca Mariny, która wyszła za Pablo) zapłacił Rosi Albertini za udawanie Rosario, zmusił ją do przebycia operacji plastycznej, aby przypominała matkę Milagros. Wszyscy (poza Mariną) byli powiązani z mafią, więc zdobycie szczegółowych informacji na temat historii związku Federico i Rosario oraz ich dziecka, to dla nich żaden problem (odcinek 206). Poza tym niewiele wiedziała na temat życia samej Rosario – okłamała Bernardo (brat Rosario), że miała wypadek, przeszła skomplikowaną operację, utworzył jej się skrzep w mózgu, który trzeba było wyciąć i w związku z tym częściowo straciła pamięć (odcinek 182).
A wszystko to, po to, aby mieć w przyszłości możliwość upozorowania samobójstwa Federico... :)