PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39111
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł
ocenił(a) serial na 10
Magder

to jednak nie będzie jeej matka tylko postawiona osoba.. :/ a matka mili w ostatnim odcinku okaże się że ona żyje i ukrywała się w zakonie ...

ocenił(a) serial na 10
Natalia_Jaworska

a co z tą kobietą co w zakonie się ukrywała ? Zmarła ? to nie będzie czasem matka przełożona ?

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

Nie na końcu po prostu rozmawiała po ślubie czy przed z ojccem Manuelem że mu dziękuje że dotrzymał tajemnicy :) Jak chcesz jeszcze coś wiedzieć to pytaj ;) a lubisz Do diabła z przystojniakami ?

ocenił(a) serial na 10
Natalia_Jaworska

nie widziałam tego a na którym kanale to jest ? nie widziałam tego woogle.

ocenił(a) serial na 10
kinomanka_13

to jest na yt wszystkie odcinki obejrzałam w wakacje tobie polecam :) :) lepsze od oryginału

ocenił(a) serial na 10
Natalia_Jaworska

aha jak będę mieć trochę czasu to obejrzę.

ocenił(a) serial na 10
ocenił(a) serial na 3
Magder

w 206 odcinku Rossi powie Mili, że nie jest jej matką tylko jest podstawiona

gamertr

to jak to sie stalo , ze wszyscy ja poznali ze jest Rosalio ? hmm troche smieszne . znala tyle szczegolow z zycia itp i jeszcze jest do niej podobna. A kto ja podstawil ?

ocenił(a) serial na 9
Magder

Gustavo (przyjaciel Doménico Rizzo–ojca Mariny, która wyszła za Pablo) zapłacił Rosi Albertini za udawanie Rosario, zmusił ją do przebycia operacji plastycznej, aby przypominała matkę Milagros. Wszyscy (poza Mariną) byli powiązani z mafią, więc zdobycie szczegółowych informacji na temat historii związku Federico i Rosario oraz ich dziecka, to dla nich żaden problem (odcinek 206). Poza tym niewiele wiedziała na temat życia samej Rosario – okłamała Bernardo (brat Rosario), że miała wypadek, przeszła skomplikowaną operację, utworzył jej się skrzep w mózgu, który trzeba było wyciąć i w związku z tym częściowo straciła pamięć (odcinek 182).

A wszystko to, po to, aby mieć w przyszłości możliwość upozorowania samobójstwa Federico... :)

ocenił(a) serial na 9
Magder

Pod koniec 196 odcinka Rosi wyznaje Mili, że jest jej matką.