Mówią że nie wrócą te lata szalone jak śpiewała Ś.P Irena Jarocka, ale od wtorku te lata wrócą bo od wtorku będzie zbuntowany anioł jak ja nie mogę się doczekać do wtorku do godziny 13:30.
Super tez sie ciesze, tylko ta godzina... .Przeciez o tej porze to wiekszosc ludzi jest w pracy lub szkole. Powinni zminic godzine emisji na 17 lub 19. Wtedy bym sobie obejrzala za jednym zamachem zaginiony swiat i aniola a tak? Ale i tak sie ciesze:-)
jeśli chodzi o pracę to ja do pracy chodzę trochę rzadziej bo ja chodzę wtedy gdy jestem poproszona i dobrze że o takiej godzinie puszczą, tylko moja kuzynka będzie miała pecha bo ona w pracy o tej godzinie jest a ja mam trochę szczęścia.
A jak cie poproszą o 13.30 akurat hahaha? A tak wogole to ja juz znam takich co to chodza do pracy na zaproszenie, a raczej czekaja na nie:-) Niezbyt sie to dobrze kojarzy uwierz. Poza tym po sposobie pisania kojarzysz mi sie raczej z dziewczyną z podstawówki wzglednie gimnazjum. Ale najwazniejsze ze masz szczescie- bez tego dzisiaj ani rusz :)