PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39113
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

moja młodość :)

ocenił(a) serial na 8

serial banalny ale wciągnął mnie bez granic jako nastolatka każda chciała być takim zbuntowanym aniołem :)

czarnawm

dokłądnie jak mówisz, super serial ! ;)

ocenił(a) serial na 9
czarnawm

Uwielbiałam ten serial! i tych aktorów :)

ocenił(a) serial na 10
czarnawm

Oj tak zgadzam się w 100% z Twoją wypowiedzią. Zbuntowany Anioł pamiętam jak leciał na polsacie. Ten serial był wspaniały uwielbiałam go a zwłaszcza te gierki między Milagros a Ivem nigdy nie był nudny zawsze wciągał do granic możliwości. :):):)

ocenił(a) serial na 8
Mawerka

noo i Ivo był taki przystojny :D napalone nastolatki hehe świetny był ten serial, a teraz Polacy bazują na tamtych pomysłach :)- brzydula, prosto w serce itd

ocenił(a) serial na 10
czarnawm

Polacy bazują co nie oznacza że, odzwierciedlenie w ich wykonaniu wypada dobrze nawet pokusiła bym, się o powiedzenie że, rzucają nam marne ochłapy niestety nie dorównują zagranicznym telenowelą i nigdy nie dorównają. Zbuntowany Anioł nie ma sobie równych miał poziom i klasę. Wielkie brawa dla realizatorów. Podobało mi się jak grała Lydia Lamaison która, wcieliła się w postać Angélica de Di Carlo doszłam do wniosku że, sprawdzę ile ma lat a ona w obecnym roku w 2012 zmarła przeżywszy 97 lat bo, do swoich urodzin nie do żyła.

ocenił(a) serial na 8
Mawerka

tak zgadzam się, polska brzydula to było jakieś nieporozumienie... oglądałam oryginał i też byłam zachwycona , tak jak zbuntowanym, julka i prosto w serce też przecież bazowały na oryginałach ale iestety wiele wspólnego ze sobą nie miały... szkoda kobitki też ją lubiłam, ale miała 97 lat to i tak sporo jak na dzisiejsze czasy

ocenił(a) serial na 7
czarnawm

Spojrzeć na miłość Mili i Iva to czysta przyjemność poza tym to był serial z humorem, nie taki poważny jak te meksykańskie

czarnawm

Moja również. Kiedyś na Polsacie leciał ten serial. W sumie dobrze, że już go nie emitują. Jak byłam w gimnazjum to moja koleżanka uwielbiała ten serial i non stop musiałam słuchać o głównych bohaterach i piosenek Natalii Oreiro (koleżanka spisywała teksty jej piosenek i nieudolnie tłumaczyła na nasz język ojczysty). Zaskoczę cię, ale ja nie chciałam być takim zbuntowanym aniołem