kto jest za napisaniem petycji do tv4 lub polsatu o ponowne wyemitowanie?wiem,ze wiele osob poszukuje tego serialu a tv4czesto przychyla sie do prosb widzow.moze wiec warto sprobowac?;)
też jestem za, choć serialu nie oglądałam :D ciekawym jednak byłoby zestawienie "Zbuntowanego anioła" z "Prosto w serce", czyli polską odpowiedzią na serial z Anną Muchą. Coś czuję, że Zbuntowany Anioł by wygrał :D
ja tez jestem za tymbardziej że nie oglądałam wszystkich odc ;)) tylko niech bd emitowany o jakiejś 'rozsądnej' porze hehehe ;D
no tak, mała oglądalność, bo puszczali o dziwnych godzinach, gdyby dzisiaj się zlitowali i jeszcze raz wyemitowali serial o przyzwoitej godzinie to oglądalność nie byłaby mała...telenowela wpisała się w moje dzieciństwo i dałabym się pokroić żeby zobaczyć to jeszcze raz :), no i zobaczyć odcinki, których nie widziałam... ogromny sentyment przyciągnąłby mnóstwo ludzi przed ekrany, mi ostatnio gęba sama się cieszyła jak usłyszałam w radiu jeden z utworów, który śpiewali w tej słynnej dyskotece ;D "Lambada" bodajże ;)
http://www.facebook.com/pages/Żądamy-ponownej-emisji-Zbuntowanego-Anioła/1413928 35947551 Zapraszam!
"Prosto w serce" jest kopia "Jestes moim zyciem", a nie Zbuntowanego aniola :)
hmm, możliwe, prawdę mówiąc, nie oglądałam żadnego z nich. Ot, kilka odcinków "Zbuntowanego Anioła", które mi się dość podobały, oraz kilka odcinków "Prosto w serce", które były po prostu słabe. Jesteś moim życiem nie widziałam. Fakt, że też się dziwiłam dlaczego te seriale aż tak bardzo się różnią (i tu i tam dziewczyna-sierota oraz jej pracodawca-bogacz, ale poza tym wszystko różne), ale uznałam, że to Wolna Amerykanka TVN-u ;) Dzięki za sprostowanie.
pewnie pomylilo Ci sie przez obsade tych samych glownych bohaterow w obu serialach. I fakt Jestes moim zyciem bije na glowe Prosto w serce, w ktorym niby wszystko bylo "tak samo" a jednak o wiele gorzej ... Pozdrawiam :)
zgadza się. Tu Natalia Oreiro i tam, w obydwu sierociniec... To mnie zmyliło ;) Hmm, aż mnie nabrała chęć na jakąś latynoską telenowelę ;) Pozdrawiam
A znasz stronkę ze wszystkimi odcinkami? niedawno przeczesałam cały Internet i wszędzie to samo - kilkanaście pierwszych, potem długo nic i znowu odcinki od 200+ ...
na chomikach macie wszystkie odcinki jak ktoś szuka np. tu chomiku j . pl / m_dok (bez spacji)
Jestem całkowicie za tym, aby wznowić "Zbuntowanego Anioła", najlepiej na polsacie i o przyzwoitej godzinie np. 17, kiedy większość jest już w domu!!:)
Po co dostosowywać się do programu w tv jak w każdej chwili można obejrzeć sobie na youtube ;) Ja już jestem na 160 odcinku :d