PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39100
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

kto jest za napisaniem petycji do tv4 lub polsatu o ponowne wyemitowanie?wiem,ze wiele osob poszukuje tego serialu a tv4czesto przychyla sie do prosb widzow.moze wiec warto sprobowac?;)

ocenił(a) serial na 10
szyynka

ja jestem zaaa i znam mnostwo osob!! ktore by chetnie ogladały!

daruuuuuuuuusia

to sprobuje cos napisac i potem umieszcze linka:)

szyynka

znalazłam taka
http://proca.pl/pokaz/3773/prosba_o_ponowna_emisje_telenoweli_zbuntowany_aniol/c aly

szyynka

jestem za!

dusia204

zaaaa !!

blairw

Oczywiście zaa! ;)))

użytkownik usunięty
Pauliskax33

za! ale do Polsatu , bo nie mam tv 4 :))))))

też jestem za, choć serialu nie oglądałam :D ciekawym jednak byłoby zestawienie "Zbuntowanego anioła" z "Prosto w serce", czyli polską odpowiedzią na serial z Anną Muchą. Coś czuję, że Zbuntowany Anioł by wygrał :D

ocenił(a) serial na 10
lia_13

oczywiście że by wygrał, Prosto w serce to lipa..

ocenił(a) serial na 8
ja93

Jestem całkowicie za !!!!!!!!!!!

marylain

ja tez jestem za tymbardziej że nie oglądałam wszystkich odc ;)) tylko niech bd emitowany o jakiejś 'rozsądnej' porze hehehe ;D

majka_pl

Pisałam kiedyś do polsatu i odpisali mi,że nie mają w planach emisji,bo była mała oglądalność...

ocenił(a) serial na 10
Lily_115

no tak, mała oglądalność, bo puszczali o dziwnych godzinach, gdyby dzisiaj się zlitowali i jeszcze raz wyemitowali serial o przyzwoitej godzinie to oglądalność nie byłaby mała...telenowela wpisała się w moje dzieciństwo i dałabym się pokroić żeby zobaczyć to jeszcze raz :), no i zobaczyć odcinki, których nie widziałam... ogromny sentyment przyciągnąłby mnóstwo ludzi przed ekrany, mi ostatnio gęba sama się cieszyła jak usłyszałam w radiu jeden z utworów, który śpiewali w tej słynnej dyskotece ;D "Lambada" bodajże ;)

użytkownik usunięty
eddyta

http://www.facebook.com/pages/Żądamy-ponownej-emisji-Zbuntowanego-Anioła/1413928 35947551 Zapraszam!

ocenił(a) serial na 9
lia_13

"Prosto w serce" jest kopia "Jestes moim zyciem", a nie Zbuntowanego aniola :)

dropsik417

hmm, możliwe, prawdę mówiąc, nie oglądałam żadnego z nich. Ot, kilka odcinków "Zbuntowanego Anioła", które mi się dość podobały, oraz kilka odcinków "Prosto w serce", które były po prostu słabe. Jesteś moim życiem nie widziałam. Fakt, że też się dziwiłam dlaczego te seriale aż tak bardzo się różnią (i tu i tam dziewczyna-sierota oraz jej pracodawca-bogacz, ale poza tym wszystko różne), ale uznałam, że to Wolna Amerykanka TVN-u ;) Dzięki za sprostowanie.

ocenił(a) serial na 9
lia_13

pewnie pomylilo Ci sie przez obsade tych samych glownych bohaterow w obu serialach. I fakt Jestes moim zyciem bije na glowe Prosto w serce, w ktorym niby wszystko bylo "tak samo" a jednak o wiele gorzej ... Pozdrawiam :)

dropsik417

zgadza się. Tu Natalia Oreiro i tam, w obydwu sierociniec... To mnie zmyliło ;) Hmm, aż mnie nabrała chęć na jakąś latynoską telenowelę ;) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
szyynka

a nie lepiej oglądnąć online?

ocenił(a) serial na 10
magbo3

A znasz stronkę ze wszystkimi odcinkami? niedawno przeczesałam cały Internet i wszędzie to samo - kilkanaście pierwszych, potem długo nic i znowu odcinki od 200+ ...

ocenił(a) serial na 6
eddyta

iitv(kropka)info <---- nie ma tylko 2 odcinków :)

ocenił(a) serial na 10
magbo3

dziękuję :)

ocenił(a) serial na 3
eddyta

na chomikach macie wszystkie odcinki jak ktoś szuka np. tu chomiku j . pl / m_dok (bez spacji)

ocenił(a) serial na 9
gamertr

a ja sciagne z chomika

eddyta

youtube.com

szyynka

Można spróbować. Miesiąc temu zaczęli ponownie puszczać Czarodziejkę z Księżyca. Mogłoby sie udać.

użytkownik usunięty
kathrina357

Jestem całkowicie za tym, aby wznowić "Zbuntowanego Anioła", najlepiej na polsacie i o przyzwoitej godzinie np. 17, kiedy większość jest już w domu!!:)

ocenił(a) serial na 6

Też chętnie bym obejrzała w tv ;D

ocenił(a) serial na 10
YourBeatrycze

Po co dostosowywać się do programu w tv jak w każdej chwili można obejrzeć sobie na youtube ;) Ja już jestem na 160 odcinku :d

jozinnan

w tv zawsze lepiej :D