Oglądałam wszystkie odcinki zbuntowanego anioła, i jestem zawiedziona końcowymi odcinkami tej telenoweli ponieważ od 233 nie było już Damiana, od 241 nie było już Wiktorii a od 259 odcinka nie było Morgana. Gdyby te 3 osoby były ten serial by przetrwał.
z tego co na filmedzie się dowiedziałam , Damian w 232 odcinku wyjeżdża z Rossie, w 240 Vicky wyjeżdża do Paryża na stypendium a Morgan w 258 odcinku leci do Vicky do Paryża. Nie pamiętam tych zdarzeń ale na filmedzie się dowiedziałam.
ja juz zapomnialam jak to dalej lecialo, nawywijali jak w kazdej telenoweli a ogladalam to w 2000 roku chyba :D
a ja oglądałam w 2004 roku ale nie każdy odcinek bo w szkole byłam. Jak to było w 2000 roku to ja w zerówce byłam i trochę też oglądałam. Jeśli chodzi o telenowele to zbuntowany anioł i Adam i Ewa to są moje ulubione telenowele z dzieciństwa.
ja bym chciała żeby emitowali Adama i Ewę, kocham ten serial to całe moje dzieciństwo. Świetna rola Kasi Chrzanowskiej, świetna rola Moniki odegrana przez Tamarę Arciuch, jak Arciuch grała Monikę to bałam się jej, ale później już się jej nie bałam.Szkoda że mało osób pamięta rolę Tamary Arciuch w Adamie i Ewie. I dobrze że Adam był z Ewą , Monika do niego nie pasowała.