PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39112
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

jaką oglądałam od początku do końca. nadal mam pewien sentyment jeżeli chodzi o długość całej serii miła chyba z 200 odcinków i wartka akcja doprowadziła mnie do samego końca. to były czasy...

halanka

puscili by to jeszcze raz to byłoby fajnie ogladnac

ocenił(a) serial na 9
halanka

Do dziś jest to moja ulubiona telenowela i jedyna którą oglądałam regularnie, chociaż kilkanaście odcinków mogłam przegapić bo pod koniec już mnie powoli nudziło ale ostatni odcinek widziałam. Zabawny, fajne, wyraziste postacie na drugim planie. Naprawdę fajny serial, który na pewno jest lepszy od typowych telenowel. To po prostu fajnie opowiedziana historia z przymrużeniem oka.

halanka

Z tą telenowelą wiążą się moje najlepsze wspomnienia z czasów podstawówki :) 9 lat temu oglądano ją w większości domach i w moim również. Dzisiaj trochę żałuję, że nie obejrzałam wtedy wszystkich odcinków. Niedawno na youtube ktoś zamieścił odcinki z polskim lektorem, niestety jest ich niewiele i właścicielka pisze, że nie ma ich więcej :( W internecie też trudno cokolwiek znaleźć, byłabym gotowa nawet odkupić od kogoś płyty...

http://proca.pl/pokaz/3773/prosba_o_ponowna_emisje_telenoweli_zbuntowany_aniol/c aly

To link do strony na której znajduje się prośba dotycząca ponownej emisji "Zbuntowanego anioła". Można tam oddawać głosy.

edith251

Pamiętam jak serial emitowany był w Polsacie, mogliby go jeszce raz powtorzyc. Jestem pewna że zgromadziłby niemałą oglądalność!

ocenił(a) serial na 8
halanka

dołanczam sie do wszystkich.tak....,naprawde fana telenowela,jedyna jaka ogladalem,chociaz do typowej telenoweli nie mozna tego serialu zaliczyc.rowniez pyram kiedy polsat a tv 4 pusci go ponownie.fanie bylo,jestem pewien ze za niedlugo puszcza bo znajac te stacje to tylko starocia a nie nowosci chcieli by puszczac....kurde fajny serial

ocenił(a) serial na 7
halanka

Bylem wtedy gowniarzem jak lecial, ale uwazam ze byl to jeden z lepszych, ciekawszych seriali

ocenił(a) serial na 8
halanka

Sentyment mam wielki, bo była to dla mnie również jedna z pierwszych telenoweli i oglądałam prawie wszystkie odcinki... Cóż, że po latach człowiek widzi jakie to rozwlekłe i naiwne ;) Zresztą, która telenowela taka nie jest? xD

halanka

na tej stronie jest sporo odcinków zbuntowanego, nie wiem, chyba raczej nie wszystkie (nie wiem czy pierwszy sezon kończy się 99 odcinkiem, no i ile ma drugi, w każdym razie jest ich sporo), plus problem jak się nie ma konta na megaupload:P ale jest to swego rodzaju ograniczenie przed zbyt namiętnym oglądaniem, jeden odcinek dziennie:D
http://www.serialeonline.pl/
enjoy;)