skoro zrobili polską wersję ,, jesteś moim życiem " to mogliby zrobić polską wersje zbuntowanego anioła.Nie mogę się do wtorku doczekać i kiedy obejrzę zbuntowanego anioła, to będzie podróż mojego dzieciństwa.
Szkoda że jest serial ten jest emitowany o 13.30 ponieważ nie każdy jest wstanie obejrzeć serial :( A jest jak powiedziałaś powrotem do lat dzieciństwa :P
ciesze się że ktoś się ze mną zgadza, często jak tak że się ludzie na forum nie zgadzają, nawet jak coś fajnego napiszę. A o 13:30 mi pasuje, bo mam dużo wolnego czasu.
A ja muszę napisać, że jeśli polski "Zbuntowany anioł" ma być tak słaby jak "Jesteś moim życiem" to lepiej, żeby się za to nie zabierali.
Masz rację. Polska wersja "Jesteś moim życiem" była strasznym niewypałem. Koszmarny dobór obsady (głównie mam na myśli Muchę, której wdzięk i uroda baaaardzo odbiegają od pierwowzoru - N. O. Poradziły sobie jedynie Socha i Kulesza) i w ogóle (choć oglądałam tylko trochę). Też uważam, że nie powinni się za to zabierać. A jeśli już to jedyną polską aktorką, którą widziałabym w roli Milli to Anna Przybylska.