W 148 *chyba) odc Mili dowiaduje się, że Federico jest jej ojcem. Federico wszedł do pokoju i zapytał czy Mili wie, powiedziała że tak. Potem rozmawiali w kuchni czemu jej ojciec zostawił jej matkę. W 152 odc Federico chce powiedzieć Mili ze jest jej ojcem a Mili jemu, ze o tym wie. Oni się pogubili w sceniariuszu czy ja w oglądaniu?
nie...ona w 148 nie powiedziała Federicowi,że wie,tylko gdy on wszedł do pokoju to powiedziała,że jest skąpy,bo nie dał auta z własnej woli na jakąś tam loterie czy coś. Póżniej tak sobie pogrywała z nim mówiąc do niego "tato",np. w 153 odc....dopiero przed jakimś zebraniem powiedziała mu ,że wie(196 odc)
ale Federico zapytał ojca Manuela czy jej powiedział i czy wie, a ona na to że oczywiście że wie ;) w sumie może to kwestia tłumaczenia, może nie chodziło o to dosłownie ale lektor tak to przeczytał
-to ona nie wie?
-oczywiście,że wiem...NIE POWIEDZIAŁAM ?
chyba tak to było...ona się odniosła do poprzedniej wypowiedzi,gdzie powiedziała,że zawiodła się na nim,bo samochód to nie był dar od serca:) ja to tak przynajmniej rozumiem:)