PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94047}

Zdarzyło się jutro

Early Edition
1996 - 2000
7,2 8,5 tys. ocen
7,2 10 1 8463
7,3 3 krytyków
Zdarzyło się jutro
powrót do forum serialu Zdarzyło się jutro

Czy tylko ja zauważyłem, że AXN emituje odcinki w złej kolejności? Na przykład w środę o 16ej jako S02E01 puścili czwarty odcinek drugiego sezonu. W czwartek jako S02E02 puścili prawidłowy odcinek. Ale już w piątek jako S02E03 wyemitowali pierwszy odcinek sezonu. Te pomyłki często się powtarzają, również w pierwszym sezonie i serial przez to ogląda się dziwnie, bo jedne fakty wychodzą za wcześnie, a inne za późno, wielu rzeczy nie sposób zrozumieć. Np. na początku widzimy, że Gary nie mieszka już w hotelu, a Chuck prowadzi jakąś restaurację i nie wiemy jak to się stało. Dowiadujemy się dopiero dwa dni później, kiedy AXN puszcza pierwszy odcinek sezonu. Ktoś jeszcze to zauważył?

ocenił(a) serial na 7
miszehu

Tak. Właśnie nie wiedziałam, o co chodzi z tą restauracją, dopóki nie wyemitowali prawidłowego pierwszego odcinka. W drugim sezonie jest znacznie więcej zamieszania z tymi odcinkami... Wczoraj i przedwczoraj też puścili w odwrotnej kolejności, bo najpierw powinno być 2x11 "A Minor Miracle" (które było wczoraj), a potem 2x12 "Romancing the Throne" (które było przedwczoraj), no ale przynajmniej to nie miało aż takiego wpływu na ogólną fabułę, jak początek drugiego sezonu, który niejako ustawia cały sezon, bo tą restaurację pewnie będą prowadzić do końca drugiego sezonu, jeśli nie dłużej.

miszehu

Też to zauważyłem oglądając dwa odcinki drugiego sezonu, które zostały wyemitowane w odwrotnej kolejności.
Odcinek 2x22 "Second Sight" (wyemitowany jako odcinek przedostatni) na końcu którego Chuck wyjeżdża do Los Angeles.
Odcinek 2x20 ''Don't Walk Away, Renee'' (wyemitowany jako odcinek ostatni) na przyjęciu urodzinowym Garego pojawia się Chuck. Axn mogło by emitować serial w poprawnej kolejności.