przypomniałam sobie o tym serialu. Uwielbiałam go oglądac dziecięciem będąc i szkoda że nie powtarza go żadna telewizja. A był naprawdę super!! Kto jeszcze go pamięta???
ja wlasnie wrocilem do Jego ogladania ;) b.mile wspomnienia. juz nic nie pamietalem z filmu,bo dawno byl w tv ;) od 1.sezonu ogladam :D pozdrawiam
Nio ja też mam z netu wszystkie 4 sezony na 6 plytach chyba wypalone :) zgrywane z hallmarku .. No ale kurcze wolałbym z napisami mimo, że po obejrzeniu kilku odcinków po angielsku zrozumiałem z 80-90% słów.
Pisałem do AXN czy można jakoś odkupić ale bez odpowiedzi :( - ewentualnie czy puszczą znów w tv i też bez odpowiedzi.
Też przypomniałam sobie ostatnio o tym serialu. Szkoda, że nie można go mieć z polskimi napisami, bo niestety nie jestem uzdolniona językowo, a na na naukę troszkę za późno :(
Ja chętnie pomogę ;) ,faktycznie samemu to stanowczo za dużo roboty ..a co dwie głowy to nie jedna :P .
To jak są już dwie osoby, to ja też mogę w wakacje trochę nad tym popracować. Z tym, że przydałaby się jakaś platforma o komunikacji między nami ;]
Jest dobra informacja - 2. sezon Early Edition wychodzi w USA już 26 czerwca, więc jest nadzieja, że ktoś zrobi do tego wdania angielskie napisy i to ułatwiłoby znacznie tłumaczenie. Ja propounuję przez GG; zgadamy się w czerwcu i weźmiemy za to. Podzielimy się odcinkami i przez wakacje może da radę wszystkie odcinki przetłumaczyć. Jeśli więc ktoś dysponuje czasem i chęciami, to zapraszamy, bo na odpowiedź na liczne apele do hatak.pl i innych serwisów z napisami nie ma co liczyć. Trza się samemu zabrać :P
Cześć I jak wyszło z tym tłumaczeniem serialu E.E.? Udało się skrzyknąć ludzi? Też bardzo lubiłem oglądać ten serial i z chęcią bym do niego wrócił ale nie mam jak - w tv nie już go puszczają a w necie tylko po angielsku co dla mnie oznacza ze nie zrozumiem połowy treści. Pozdro
Dałam sobie spokój bo zauważyłam ,że ktoś już zamieścił napisy ;) jednak okazało się ,że są one nie zintegrowane z filmem i nie spójne z treścią serialu : P . Postaram się stworzyć kompetentną ekipę do tłumaczenia ;] .
Chętnych proszę o kontakt ;] . Ale zaczynam praktycznie na dniach ,więc jak ktoś nie ma czasu ,lepiej niech się nie deklaruje .
Ja niestety nie mam czasu. Co do napisów to do pierwszego odcinka - pilota napisy są na napisy.info Może ich autor byłby chętny do pomocy w tłumaczenia :)
Cholewra widze ze troche jednak ludzi ogladalo ten serial gdy jakims cudem sie pojawil w tv ;) apropo pierwego posta-ja pamietam a apropo kolejnych-powodzenia w tlumaczeniu ! :]