PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616571}

Zemsta

Revenge
2011 - 2015
7,7 21 tys. ocen
7,7 10 1 21104
6,0 2 krytyków
Zemsta
powrót do forum serialu Zemsta

3x15 Struggle

ocenił(a) serial na 6

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TNvPjTxZ9Go

Czyżby hmmmm Victoria polowała na Em ? Wydaje mi się,że to Patric próbuje ją utopić ale.... nie
wiem co działo się w poprzednim odcinku więc mam zagwostkę - jak wszyscy pewnie ;)
Czyli zemsta ma polegać na pozabijaniu wszystkich co wchodzą jej w drogę .....?!

ocenił(a) serial na 6
Libra666

http://www.youtube.com/watch?v=KEk5mybtz3k

(nie mogę edytować nie wiem czemu więc niestety post pod postem )

Zaniki pamięci, choroba psychiczna odziedziczona po matce... nie wiem czy podoba mi się takie rozwiązanie serialu

ocenił(a) serial na 7
Libra666

Oby był lepszy niż czternasty. Tak jak kocham ten sezon i myślałem, że z odcinka na odcinek jest coraz lepiej, tak końcówka 3x14 była nieco żałosna.

ocenił(a) serial na 6
Libra666

Jeżeli tak ma się skończyć serial - czyli Emily niepamiętająca czegokolwiek i kogokolwiek w jakimś ośrodku to porażka na całej lini moim zdaniem. Według mnie do tego właśnie dążą. No chyba, że zacznie się leczyć w jakiś sposób i choroba nie będzie postępować tak szybko jak w przypadku jej matki. Cały 14 odc średni, już nie zachwyca tak jak kilka odc temu.

ocenił(a) serial na 6
Arlett_a

Myślę,że tak nie zrobią - to by była porażka całego serialu jak dla mnie.

ocenił(a) serial na 10
Libra666

raczej tak sie nie skończy bo Emily jest znów sobą :) widzieliście już ten odcinek? ja tak i dla mnie nie był jakiś super ale po obejrzeniu zwiastuna 3x16 nie moge sie go doczekać! ciekawe czy te zdjęcie co widziała Charlotte to to samo co Daniel dostał od detektywa :D

ocenił(a) serial na 6
julitte15

Własnie skończyłam oglądać - ciekawa jestem czy będą jakoś współpracować ze Stevie , w jaki sposób była zamieszana w tą całą sprawę z jej ojcem. Przyzna się jej,że ona to Amanda ?
Odcinek taki ....bez szału ale nie najgorszy , fajnie,że Aiden pomógł jej odnaleźć siebie znowu , mało mężulka Daniela co ostatnio jest na duży plus. Charlotte w mimice twarzy zaczyna dorównywać matce

ocenił(a) serial na 10
Libra666

Też jestem ciekawa co bedzie ze Stevie, w zwiastunie mówi do Emily kim jest naprawde ale czy jej powiem nie wiem. Czyli jednak Ems rozwiedzie sie z Danielem, bo jak ma teraz to zdjęcie to bedzie chciał zapewne z niego skorzystać. Coś czuje że następny odcinek bedzie dobry tylko obym sie nie myliła :P

julitte15

A co było na tym zdjęciu?

Lady_Boleyn

Jak Emily całuje się z Aidenem.

ocenił(a) serial na 6
julitte15

Tylko powód rozwodu czyli zdjęcie to jak dla mnie słaby powód/ dowód zważywszy na to co on jej zrobił... No ale tak czy siak do rozwodu dojdzie. Ale myślę,że ona już będzie przygotowana na tą okoliczność chociaż może się i mylę. Najbardziej ciekawi mnie co ta Stevi wie czy co się dowiedziała no i co robiła u Clarka w więzieniu

ocenił(a) serial na 10
Libra666

No właśnie w końcu on ją postrzelił więc chyba znajdzie coś jeszcze na nią, ale czytałam że w 3x17 Emily będzie znów korzystać z życia singielki to do rozwodu napewno dojdzie i tak tego chciała to wymyśli pewnie jakiś plan. A co do Stevie to nie wydaje mi sie żeby jej wizyta u Davida była przypadkowa, tylko czy ona chciała mu pomóc czy zaszkodzić?

ocenił(a) serial na 6
julitte15

Dlatego napisałam ,że tak czy siak rozwód będzie - kwestia tylko z czyjej winy - jak Em to rozwiąże.
A Stevie smiem twierdzić,że była w dobrych zamiarach bo czasowo musiało to być po tym jak ją wygryzła Victoria , no i w retrospekcji wygląda porządnie ;) w sensie widać,że już była na odwyku ;)