Tak się zastanawiam na ilu sezonach zakończy się serial. Nie wydaje mi się, że 2 będzie
ostatnim, a wy jak myślicie ?
Gdzieś przeczytałam, że 3 sezon będzie na pewno, także spokojnie - 2 nie jest ostatnim. :)
Mam tylko nadzieję, że nie zepsują tego serialu i skończą go w odpowiednim momencie.
Miałam nie oglądać tego serialu ale zdecydowałam że obejrzę chociaż 1 odcinek . Ten serial jest naprawdę ciekawy;D jestem dopiero na 7 odcinku 1 sezonu ale zamierzam obejrzeć go do końca ten sezon. Szkoda tylko że jest mało popularny ten serial. Bo jest naprawdę dobry;)
Wciągnał mnie ten serial ale dzięki za informację, że będzie sezon 2 a to oznacza, że Zemsty nie będzie w tej serii więc kończę oglądać
100 % popieram mandziara. Zrobiła nam się pieprzona obyczajówka a nie serial o Zemscie.
A Emily wyrasta w moich oczach na zwykłą dziwką...
Czas kończyć serial. 2 sezony to akurat. 3 to będzie targikomedia.
Jak dla mnie serial jest ciągle rewelacyjny i nie podzielam twojego zdania, że stał się zwykłą obyczajówką.
2 na pewno nie będzie ostatni. Myślę, że w końcu albo Emily zniszczy Graysonów albo się z nimi pogodzi (może ślub z Danielem?) i wyjawi prawdę o sobie.
Obyczajówka? Nie zgadzam się, każda zemsta wymaga czasu, co to za frajda jakby Emily w końcu 1 sezonu zniszczyła Graysonów? Bezsens, poza tym twórcy zamknęli by sobie tym wszystkie furtki do dalszych odcinków